Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Αποκλειστικές» προσφορές από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Έναν κόσμο με περισσότερα οφέλη για τον καθένα ξεχωριστά απολαμβάνουν οι πελάτες της αλυσίδας. Ποια είναι η διαδικασία;

«Αποκλειστικές» προσφορές από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Μια νέα εμπειρία αγορών δημιουργεί η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της - κατόχους της ΑΒ Plus να λαμβάνουν στοχευμένες προσφορές που αποστέλλονται και ενεργοποιούνται με ψηφιακό τρόπο δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να επωφελούνται από αυτές κάνοντας τις αγορές τους τόσο στα φυσικά της καταστήματα όσο και online έτσι ώστε να προσφέρει σε κάθε έναν ξεχωριστά αυτά που χρειάζεται από όπου και αν βρίσκεται.

Έχοντας συνολικά 2,5 εκατομμύρια πελάτες, η αλυσίδα αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας προκειμένου να αναπτύσσει προσωπική και άμεση επικοινωνία με τους πελάτες της που μπορούν πλέον να απολαμβάνουν επιπλέον προσφορές πόντων για τα αγαπημένα τους προϊόντα και να εξοικονομούν χρήματα μιας και κερδίζουν πιο γρήγορα επιταγές έκπτωσης 6€ για τις αγορές τους.

Αυτός είναι ο κόσμος της AB Plus, που αλλάζει και εξελίσσεται με περισσότερα οφέλη ειδικά για τους κατόχους της κάρτας πιστότητας, με αποκλειστικές προσφορές και μοναδικές εκπλήξεις που αφορούν στον κάθε πελάτη, ξεχωριστά. Για να μπορεί ο κάθε πελάτης να απολαμβάνει το δικό του, μοναδικό, αγοραστικό ταξίδι με τα καθημερινά ψώνια που γίνονται πιο εύκολα, πιο γρήγορα, πιο συναρπαστικά και πιο προσωπικά! 

Βασική προϋπόθεση για να εξασφαλίσει ο πελάτης της ΑΒ πρόσβαση στις αποκλειστικές προσφορές είναι να έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο ab.gr ή στο νέο app της ΑΒ, να έχει συνδέσει την κάρτα πιστότητας AB Plus και να έχει ενεργοποιήσει τη σχετική επιλογή στις προτιμήσεις επικοινωνίας. Εφόσον ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία, λαμβάνει στο e-mail του ενημερώσεις με συγκεκριμένες προσφορές, με επιπλέον πόντους, που τον αφορούν πραγματικά. Με εύκολο και απλό τρόπο, μπορεί να ενεργοποιεί τις προσφορές που απευθύνονται μόνο σε εκείνον, μέσω του λογαριασμού του και, φυσικά, να τις εξαργυρώνει στο ταμείο των καταστημάτων ΑΒ ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αγοράζοντας αγαπημένα προϊόντα και κερδίζοντας επιπλέον πόντους στην κάρτα του AB Plus.

 

Η διαδικασία βήμα προς βήμα

Ο πελάτης μπορεί να δημιουργήσει λογαριασμό στο ab.gr ή στο νέο app της ΑΒ, δηλώνοντας το email και το κινητό του. Στη συνέχεια, μπορεί είτε να εκδώσει κάρτα αν δεν έχει, είτε να συνδέσει στον λογαριασμό την υφιστάμενη κάρτα του AB Plus. Εναλλακτικά, μπορεί να κάνει εγγραφή με κάρτα ΑΒ Plus μέσω των ΑΒ touch point των καταστημάτων και έτσι να δημιουργήσει λογαριασμό.

Στη συνέχεια από το λογαριασμό του και μέσω του ab.gr ή του νέου AB app:

• Έχει την κάρτα του διαθέσιμη σε ψηφιακή μορφή για να την έχει πάντα μαζί του και να τη σκανάρει απευθείας στα ταμεία των καταστημάτων

• Παρακολουθεί τις αποδείξεις και τους πόντους του AB Plus και πόσους πόντους υπολείπεται για την επόμενη επιταγή έκπτωσης 6 ευρώ

• Ενημερώνει τα στοιχεία του και τις προτιμήσεις επικοινωνίας

• Εφόσον το επιθυμεί και έχει κλικάρει τη σχετική επιλογή στο λογαριασμό του επίσης βλέπει και ενεργοποιεί τις προσωπικές του προσφορές ώστε να είναι στη συνέχεια διαθέσιμες προς εξαργύρωση για συναλλαγές τόσο στα φυσικά καταστήματα AB όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Παρουσίαση

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v