Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Creta Farms: Πήρε προσωρινή προστασία από μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης

Απόφαση του Πρωτοδικείου Ρεθύμνου προστατεύει την εταιρεία από τη λήψη μέτρων ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης καθώς και τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων.

Creta Farms: Πήρε προσωρινή προστασία από μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης

Η Creta Farm ανακοίνωσε πως, στο πλαίσιο της διασφάλισης και προστασίας της δραστηριότητάς της, κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου την από 25.10.2019 αίτηση για λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας, σύμφωνα με το άρθρο 106 α' παρ. 6 του Ν. 3588/2007, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου εξέδωσε την υπ’ αριθμ. 12/2020 απόφαση, με την οποία έκανε δεκτό το αίτημα της Εταιρείας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Creta Farm, η απόφαση του Δικαστηρίου απαγορεύει προσωρινά τη λήψη μέτρων ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης καθώς και τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων, περιλαμβανομένων της συντηρητικής κατάσχεσης και της δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών καθώς και της έκδοσης προσωρινής διαταγής σε βάρος της περιουσίας της Εταιρείας για τις υφιστάμενες οφειλές της έναντι του συνόλου των πιστωτών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v