Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: Νέα παράταση για καταληκτική συμφωνία με ομολογιούχους

Την προκαταρκτική συμφωνία του Νοεμβρίου του 2019 για την αναδιάρθρωση των οφειλών θέτει εκ νέου στην κρίση των ομολογιούχων ο όμιλος. Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του στο ΧΑ.

Folli Follie: Νέα παράταση για καταληκτική συμφωνία με ομολογιούχους

Η προκαταρκτική συμφωνία που επετεύχθη το Νοέμβριο του 2019 – η οποία έχει ελάχιστες διαφορές από εκείνη του Φεβρουαρίου του 2019 – τίθεται εκ νέου υπό την κρίση των γενικών συνελεύσεων των ομολογιούχων πιστωτών της Folli Follie.

Η διοίκηση της εταιρίας σε ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο έκανε λόγο για μια αναθεωρημένη πρόταση για την οικονομική αναδιάρθρωση του ομίλου. 

Σε αυτή σημειώνει ότι έχει πραγματοποιήσει μακρές συζητήσεις με συμβούλους μιας ad hoc ομάδας ανέγγυων πιστωτών και κατόχων χρεογράφων Schuldschein.

«Η Εταιρεία, σε συνεργασία με τους συμβούλους της, ανέπτυξε τον Νοέμβριο του 2019, μια εναλλακτική πρόταση αναδιάρθρωσης και το αντίστοιχο Φύλλο Αναδιάρθρωσης και κατέληξε σε συμφωνία κατ'αρχήν για την οικονομική αναδιάρθρωση του Ομίλου. Η Εταιρεία, μαζί με τους συμβούλους της, εργάζεται για τη σύνταξη των απαιτουμένων εγγράφων για την εφαρμογή του Φύλλου Αναδιάρθρωσης», σημειώνει.

«Η Εταιρεία θα ανακοινώσει στις επόμενες εβδομάδες Πρόσκληση Συγκατάθεσης (Consent Solicitation) για τα χρεόγραφα 2019 και 2021, ώστε, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτευχθούν τα επίπεδα έγκρισης, η Εταιρεία θα έχει τις απαραίτητες συγκαταθέσεις για να υποστηρίξει την υποβολή ενός Σχεδίου Εξυγίανσης.

Το Φύλλο Αναδιάρθρωσης λαμβάνει υπόψη τα συμφέροντα όλων των ενδιαφερομένων και στοχεύει στην επίτευξη της απαιτούμενης επιχειρησιακής ανάκαμψης και μιας βιώσιμης κεφαλαιακής διάρθρωσης για να εξασφαλίσει τη συνεχή βιωσιμότητά της», καταλήγει.

Νωρίτερα η εταιρεία είχε γνωστοποιήσει ότι απέκτησε το σύνολο των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της Links (London) Limited, που περιελάμβανε ουσιαστικά το σύνολο των σημάτων και των λοιπών δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σχετικά με τη "Links of London", υπό όρο αποκλειστικής άδειας υπέρ των διαχειριστών της Links (London) Limited μέχρι τον Μάρτιο του 2020.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v