Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli: Νέα μέλη στο ΔΣ θέλει ο Δ. Κουτσολιούτσος

Νέο θέμα στην έκτακτη ΓΣ της 20ης Φεβρουαρίου από τον μέτοχο. Νωρίτερα η εταιρία ανακοίνωσε την παραίτηση του Ν. Κανελλόπουλου από μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ για προσωπικούς λόγους.

Folli: Νέα μέλη στο ΔΣ θέλει ο Δ. Κουτσολιούτσος

Την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου στη Folli Follie ζήτησε με επιστολή του προς τη διοίκηση της εισηγμένης ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος. 

Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, η Folli Follie ανακοίνωσε ότι κατόπιν της από 4/2/2020 επιστολής του μετόχου της Εταιρείας κ. Δημητρίου Κουτσολιούτσου και του συνοδευτικού αυτής σχεδίου απόφασης της Γενικής Συνέλευσης, η οποία εστάλη ηλεκτρονικώς προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, με την οποία αιτείται την προσθήκη θέματος στην ημερήσια διάταξη της ανακοινωθείσης συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 20ης Φεβρουαρίου 2020, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε ομόφωνα, σύμφωνα με το άρθρο 141 παρ. 2, 4 και 5 εδ. α του Ν. 4548/2018, καθώς και το άρθρο 25 παρ. 2 του ισχύοντος καταστατικού της Εταιρείας, να εγγράψει στην ημερήσια διάταξη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 20ης Φεβρουαρίου 2020 το θέμα που πρότεινε ο κ. Δημήτριος Κουτσολιούτσος, ήτοι το θέμα με τίτλο «Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ορισμός ανεξάρτητων μελών αυτού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002 και εκλογή Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017» και να προβεί σε όλες τις κατά τον Νόμο απαιτούμενες ενέργειες.

Σημειώνεται ότι σε ξεχωριστή ανάρτηση στο ΧΑ, η εταιρία ανακοίνωσε την παραίτηση του Ν. Κανελλόπουλου από μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ για προσωπικούς λόγους. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v