Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Acmon Systems αναβάθμισε τη μονάδα της Monotez στα Οινόφυτα

Το έργο το οποίο ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο και βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία αποτελεί μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής EPS όχι μόνο στον Ελλαδικό χώρο αλλά σε όλη τη περιοχή των Βαλκανίων.

Η Acmon Systems αναβάθμισε τη μονάδα της Monotez στα Οινόφυτα

Η Acmon Systems, ολοκλήρωσε τον εκσυγχρονισμό σημαντικού τμήματος του εργοστασίου της εταιρείας Monotez μέλος του Ομίλου Ravago, στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Έργο εξαιρετικά απαιτητικό λόγω της φύσης του διακινούμενου υλικού EPS. Το EPS είναι διογκώσιμο πολυστυρένιο, ένα θερμοπλαστικό υλικό σε μορφή σφαιρικών κόκκων, το οποίο περιέχει πεντάνιο ως διογκωτικό μέσο γεγονός που απαιτεί εφαρμογή υψηλών standards ασφαλείας σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ATEX.

Η Acmon Systems, ανέλαβε τον σχεδιασμό, τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης EPS, αποτελούμενο από αερομεταφορά κόκκων διογκώσιμου πολυστυρενίου, αποθήκευση σε σιλό, προσθήκη και ανάμιξη με ειδικά πρόσθετα και συσκευασία του τελικού προϊόντος σε συσκευασίες Octabin και big bags, με μέγιστη δυναμικότητα 240 τόνους ημερησίως.

Το έργο το οποίο ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο και βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία αποτελεί μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής EPS όχι μόνο στον Ελλαδικό χώρο αλλά σε όλη τη περιοχή των Βαλκανίων λειτουργώντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικά στην Ευρωπαϊκή αγορά, με την υπογραφή και την εγγύηση του ομίλου Ravago και την τεχνογνωσία του ομίλου Acmon.

Η Acmon Systems είναι μία εταιρία engineering με πλήρως οργανωμένο κατασκευαστικό τμήμα, πιστοποιημένη κατά το σύστημα ποιότητας ISO 9001, που παρέχει Βιομηχανικές Λύσεις (Industrial Solutions) με σημαντική εμπειρία άνω των 29 ετών. Η Acmon Systems, σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει αξιόπιστα συστήματα που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών της για την παράδοση ολοκληρωμένων έργων με το κλειδί στο χέρι (turn key projects), παρέχοντας πλήρη τεχνική υποστήριξη και service μετά την πώληση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v