Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σήμερα η απόφαση του Πρωτοδικείου για τη Folli Follie

Συζητήθηκε η αίτηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για αλλαγή διοίκησης. Αλλαγή στα προτεινόμενα μέλη του Δ.Σ., με τον Στυλιανό Φράγκο να αντικαθιστά τον Παναγιώτη Αλεξάκη.

Σήμερα η απόφαση του Πρωτοδικείου για τη Folli Follie

Σήμερα και πριν την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση, αναμένεται να έχει εκδοθεί η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών για το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με το οποίο ζητείται αλλαγή διοίκησης στη Folli Follie.

Η εκδίκαση έγινε χθες, διότι τη Δευτέρα, οπότε είχε αρχικά δοθεί δικάσιμος, δόθηκε αναβολή καθώς μέλη της διοίκησης επικαλέστηκαν έλλειψη κατάλληλης προετοιμασίας.

Να σημειωθεί ότι η πρόταση της ΕΚ προβλέπει αντί του Π. Αλεξάκη την τοποθέτηση στο Δ.Σ. του Στυλιανού Φράγκου, που αποτελεί πρόταση που υποστηρίχθηκε και από τους ομολογιούχους πιστωτές. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Euro2day.gr, το προηγούμενο διάστημα υπήρξε διαπραγμάτευση για την εκπροσώπηση των πιστωτών στο Δ.Σ. και οδήγησε στο προαναφερθέν αποτέλεσμα καθώς έγινε δεκτή τόσο από τον θεσμικό παράγοντα όσο φυσικά και από την ίδια την εταιρεία.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές καθώς, όπως αποκάλυψε χθες το Euro2day.gr, η Αρχή Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος αποφάσισε τη δέσμευση των μετοχών της Dufry που ανήκουν στη Folli Follie, αφαιρώντας τη διαθεσιμότητα ενός ακόμη περιουσιακού στοιχείου της εταιρείας, που μάλιστα παίζει κομβικό ρόλο στη διαδικασία εξυγίανσης και της προωθούμενης συμφωνίας με τους ομολογιούχους πιστωτές της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v