Ευρωπαϊκή Πίστη: Ολοκληρώθηκαν οι ημερίδες με συνεργάτες του δικτύου

Στις Ημερίδες, συμμετείχαν πάνω από 2.000 Συνεργάτες της Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη, ανάμεσά τους και οι κορυφαίοι Μεσίτες και Ασφαλιστικοί Πράκτορες της Ελλάδας, έχοντας όλοι την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις ενημερωτικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ολοκληρώθηκαν οι ημερίδες με συνεργάτες του δικτύου

Με την Ημερίδα στην Αθήνα, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2020, ολοκληρώθηκαν οι 6 προγραμματισμένες συναντήσεις της Εταιρίας σε ολόκληρη την Ελλάδα, με Συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεων.

Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, στις Ημερίδες, συμμετείχαν πάνω από 2.000 Συνεργάτες της Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη, ανάμεσά τους και οι κορυφαίοι Μεσίτες και Ασφαλιστικοί Πράκτορες της Ελλάδας, έχοντας όλοι την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις ενημερωτικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στον ασφαλιστικό κλάδο, η οποία έχει επιλέξει τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή ως τον μοναδικό μοχλό ανάπτυξης των ασφαλιστικών της εργασιών. Σε αυτό το στρατηγικό πλαίσιο και πιστή στη δέσμευσή της για ανάπτυξη μέσω του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, η Ευρωπαϊκή Πίστη διοργάνωσε 6 Ημερίδες ανά την Ελλάδα, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στον Συνεργάτη της και να του παρέχει γνώση και εφόδια, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών.

Στην Ημερίδα παρουσιάστηκαν ενδιαφέροντα θέματα που αφορούσαν σε επιτυχημένες στρατηγικές πάνω στις οποίες μπορεί να στηριχτεί ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής, προκειμένου να ισχυροποιήσει το χαρτοφυλάκιό του, σε παροχές προς το Δίκτυο Πωλήσεων, στον ρόλο του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή στο νέο ψηφιακό περιβάλλον και στην αλλαγή του Συστήματος Πωλήσεων.

Οι Συναντήσεις έκλεισαν με τη βράβευση των κορυφαίων Συνεργατών της Εταιρίας για το 2019.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v