Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών ενέκρινε η ΓΣ

Πρόγραμμα απόκτησης ιδίων μετοχών, με σκοπό την ακύρωσή τους, μέχρι ποσοστού 10% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, διάρκειας 24 μηνών, ενέκρινε η ΓΣ.

ΟΤΕ: Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών ενέκρινε η ΓΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΟΤΕ Α.Ε. με παρόντες και εκπροσωπούμενους μετόχους που εκπροσωπούσαν το 80,34% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου (μετά την αφαίρεση των ιδίων μετοχών της Εταιρείας).

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, τα οποία η Συνέλευση ενέκρινε κατά πλειοψηφία. Ειδικότερα η Γενική Συνέλευση:

1. Ενέκρινε Πρόγραμμα απόκτησης ιδίων μετοχών, με σκοπό την ακύρωσή τους, μέχρι ποσοστού 10% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, διάρκειας 24 μηνών από σήμερα, σε ένα εύρος τιμών μεταξύ €1 (κατώτατη τιμή) έως €30 (ανώτατη τιμή) ανά μετοχή.

2. Ενέκρινε, την ακύρωση του συνόλου των 9.764.743 ιδίων μετοχών που απέκτησε η Εταιρεία στο πλαίσιο Προγράμματος απόκτησης Ιδίων Μετοχών με σκοπό την ακύρωσή τους, με αντίστοιχη μείωση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά το ποσό των €27.634.222,69 και τη σχετική τροποποίηση του άρθρου 5 (Μετοχικό Κεφάλαιο) του Καταστατικού της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v