Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FF: Έγκριση στο σχέδιο εξυγίανσης από τους ομολογιούχους ελβετικού φράγκου

Ολοκληρώθηκε η περίοδος παροχής συγκατάθεσης των ομολογιούχων πιστωτών ως προς το σχέδιο εξυγίανσης. Θετικά ψήφισαν οι κάτοχοι ομολογιών έκδοσης 150 εκατ. ελβετικών φράγκων. Αναβολή για τους κατόχους του ευρωομολόγου.

FF: Έγκριση στο σχέδιο εξυγίανσης από τους ομολογιούχους ελβετικού φράγκου

Το σχέδιο εξυγίανσης της Folli Follie ενέκρινε σήμερα η γενική συνέλευση των κατόχων ομολογιών 150 εκατ.ελβετικών φράγκων. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του euro2day.gr, η συνέλευση πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή του 31% των κατόχων ομολογιών (δηλαδή με την απαραίτητη απαρτία) και έδωσε τη συγκατάθεση της στο σχέδιο αναδιάρθρωσης με ποσοστό 94,22% των παρευρισκομένων.

Η παραπάνω εξέλιξη αποτελεί «μισό» βήμα για την έγκριση του σχεδίου καθώς εκκρεμεί η απόφαση των κατόχων ομολογιών εκδόσεως του ομολόγου 249,5 εκατ.ευρώ, η συνέλευση των οποίων δεν κατόρθωσε να συγκεντρώσει την απαραίτητη απαρτία και θα επαναληφθεί στις 20 Μαρτίου.

Εφόσον ολοκληρωθεί θετικά η παραπάνω διαδικασία, η εταιρία οφείλει να καταθέσει αίτημα υπαγωγής στο 106 β ή δ του πτωχευτικού ώστε να εγκριθεί και από τις δικαστικές αρχές το σχέδιο εξυγίανσης.

Υπενθυμίζεται ότι έως την εκδίκαση της υπόθεσης η εταιρία οφείλει να παρουσιάσει και επικαιροποιημένο ισολογισμό χρήσης (για το 2018), τον οποίο σύμφωνα με στελέχη της νέας διοίκησης της εταιρίας αναμένεται να παραλάβει τον Μάιο από την PwC, η οποία έχει αναλάβει τη σύνταξη και τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της εταιρίας.

* Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της FF Group από τη ΓΣ των ομολογιούχων, δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v