Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΑΘ: Εκτακτα μέτρα και παράταση στην πληρωμή λογαριασμών

Για λογαριασμούς με ημερομηνία λήξης μέχρι 30 Μαρτίου παρατείνεται κατά ένα μήνα η δυνατότητα αποπληρωμής τους.

ΕΥΑΘ: Εκτακτα μέτρα και παράταση στην πληρωμή λογαριασμών

Διεκπεραίωση μόνο επειγόντων αιτημάτων συνιστά η ΕΥΑΘ στους καταναλωτές της, προκειμένου να αποφευχθεί κατά το δυνατόν η φυσική παρουσία στα γραφεία της εταιρείας στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού. Επίσης, για λογαριασμούς με ημερομηνία λήξης μέχρι 30 Μαρτίου παρατείνεται κατά ένα μήνα η δυνατότητα αποπληρωμής τους.

Η ΕΥΑΘ, για την προστασία των καταναλωτών και των εργαζομένων της, συνιστά την ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών μέσω της ιστοσελίδας της www.eyath.gr χωρίς επιβάρυνση ή την πληρωμή μέσω e-banking.

Σε κάθε περίπτωση η είσοδος των καταναλωτών στα γραφεία της εταιρείας είναι απολύτως ελεγχόμενη, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός, ενώ γίνονται και τακτές απολυμάνσεις των χώρων.

Ειδικά μέτρα λαμβάνονται εξάλλου για την προστασία των εργαζομένων στους χώρους εργασίας, ενώ παράλληλα αξιοποιήθηκε κάθε μέσο που παρέχει η νομοθεσία (άδειες ειδικού σκοπού, ΑΜΕΑ, ευέλικτα ωράρια εργασίας κ.λπ.) και η τεχνολογία (τηλεεργασία) για την αντιμετώπιση της διάδοσης του ιού.

Η ΕΥΑΘ, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, προσαρμόζει καθημερινά το επιχειρησιακό της σχέδιο στα νεότερα δεδομένα, διασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση την απρόσκοπτη λειτουργία των εγκαταστάσεών της προς όφελος της δημόσιας υγείας

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v