Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μέτρα προφύλαξης λαμβάνει η CNP Ζωής

Η CNP Ζωής από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη χώρα μας ο κορωνοϊός SARS-CoV-2 (COVID-19), εφαρμόζει με προσήλωση τα μέτρα που έχουν ανακοινώσει οι αρμόδιοι φορείς της πολιτείας για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Μέτρα προφύλαξης λαμβάνει η CNP Ζωής

Το αληθινό και βαθύτερο νόημα ύπαρξης ενός ισχυρού ασφαλιστικού ομίλου, είναι να μπορεί, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, να στέκεται υπεύθυνα δίπλα στους πελάτες του, τους συνεργάτες του και τους εργαζομένους του και να αποτελεί γι’ αυτούς δύναμη ασφάλειας και σιγουριάς. Αυτή τη σιγουριά και προστασία προσφέρει η CNP Ζωής στους ασφαλισμένους της και μέσα στην πανδημία, με τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει.

Η CNP Ζωής με αίσθημα ευθύνης, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη χώρα μας ο κορωνοϊός SARS-CoV-2 (COVID-19), εφαρμόζει με προσήλωση τα μέτρα που έχουν ανακοινώσει οι αρμόδιοι φορείς της πολιτείας για την προστασία της δημόσιας υγείας. Επιπρόσθετα, υλοποιώντας το σχεδιασμό διαχείρισης έκτακτων καταστάσεων λαμβάνει ειδικά μέτρα διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού της, διασφάλισης της επιχειρησιακής λειτουργικής της συνέχειας και υποστήριξης των πελατών και συνεργατών της.

Στο πλαίσιο αυτό:

• Μεγάλος αριθμός υπαλλήλων της εργάζεται από το χώρο του, εφαρμόζοντας την τηλεργασία με αποτελεσματικό τρόπο.
• Η CNP Ζωής διένειμε στο προσωπικό μέσα προστασίας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά διαλύματα) και λαμβάνονται μέτρα ώστε μεταξύ των απολύτως απαραίτητων εργαζομένων στα γραφεία της, να τηρείται αυστηρά η οδηγία των ειδικών για την κατάλληλη απόσταση μεταξύ τους.
• Η διενέργεια συναντήσεων, μεταξύ του προσωπικού ή/και με συνεργάτες, πραγματοποιείται προς το παρόν μόνο μέσω τηλεδιασκέψεων
• Έχει δοθεί οδηγία για την αποφυγή επισκέψεων από τρίτους, εκτός από περιπτώσεις που είναι απολύτως αναγκαίες
• Παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής εξόφλησης ασφαλίστρων

Η CNP Ζωής παρακολουθεί με προσοχή όλες τις εξελίξεις και είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές. Βρίσκεται στο πλευρό των ασφαλισμένων και των συνεργατών της, για οτιδήποτε χρειασθούν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v