Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Ν26 και η Headspace στη βελτίωση της ψυχικής υγείας

Οι πελάτες της Ν26 πλέον μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο Headspace, τον παγκόσμιο ηγέτη στον διαλογισμό και την ενσυνειδητότητα (mindfulness).

Συνεργασία Ν26 και η Headspace στη βελτίωση της ψυχικής υγείας

Η παγκόσμια ψηφιακή τράπεζα Ν26 σήμερα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Headspace, τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα του διαλογισμού και της ενσυνειδητότητας. Από σήμερα, οι πελάτες της N26 σε ολόκληρη την Ευρώπη θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση στο πλήρες premium περιεχόμενο διαλογισμού για έως και 3 μήνες εντελώς δωρεάν.

Η συνεργασία βασίζεται στον κοινό στόχο των δύο εταιρειών για τη βελτίωση της ψυχικής ευεξίας. Οι οικονομικές ανησυχίες αποτελούν πολλές φορές την αιτία για πολλά άυπνα βράδια και εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο θεωρούν τα χρήματα ως το κύριο αίτιο που τους προκαλεί καθημερινό στρες και άγχος. Σκοπός της Ν26 είναι να βοηθήσει του πελάτες της να μειώσουν το στρες, μέσω της απρόσκοπτης και εύχρηστης ψηφιακής τραπεζικής. Αυτή η συνεργασία συμβάλλει στο όραμα της N26 και πάει ένα βήμα παραπέρα, ενσωματώνοντας όλες τις πτυχές της ζωής, από το άγχος, τον ύπνο, τη δουλειά και έως και τη συγκέντρωση.

Η Headspace προτείνει κάποιες συμβουλές για περιόδους αυξημένου στρες και άγχους όπως αυτή που διανύουμε αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο:

Κάνε ένα διάλειμμα: Απομακρύνσου από ό,τι κάνεις, σταμάτα, κάνε μία παύση, κλείσε τα μάτια σου και πάρε μερικές βαθιές αναπνοές – εισπνοή από τη μύτη, εκπνοή από το στόμα.

Κρίνε λιγότερο: Όταν συνειδητοποιείς ότι γίνεσαι επικριτικός ή σε πλημμυρίζουν οι σκέψεις, εντόπισε τη στιγμή, παρατήρησε τον εαυτό σου και προσπάθησε να αποβάλεις αυτές τις σκέψεις.

Γίνε δραστήριος: Η κίνηση είναι ικανή να βελτιώσει το συναίσθημα της χαράς και της ευεξίας. Αυτό μπορεί να είναι μία μικρή βόλτα μέσα στο σπίτι ή ένα γρήγορο διάλειμμα για διατάσεις. Βρες τον πλήρη οδηγό ‘Walking at Home’ που είναι διαθέσιμος στην εφαρμογή της Headspace.

Συνδέσου: Έλα σε επαφή με άτομα του κύκλου σου – οικογένεια, φίλους, συναδέλφους και γείτονες. Ακόμη και οι ψηφιακές συναντήσεις είναι ικανές να προσφέρουν πολλά οφέλη στη ψυχική μας υγεία, ενώ παράλληλα βοηθάμε και τους άλλους.

Χαλάρωσε πριν πέσεις για ύπνο: Ο υγιής ύπνος είναι εξαιρετικά σημαντικός για την ευεξία και το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Η χρήση οθόνης ακριβώς πριν ξαπλώσουμε μπορεί να εμποδίσει τη φυσική ικανότητα του σώματός μας να μπει σε κατάσταση ύπνου, οπότε προσπάθησε να χαλαρώσεις τουλάχιστον 30 λεπτά πριν πέσεις για ύπνο. Αυτό θα βοηθήσει το μυαλό και το σώμα σου να αναγνωρίζει πότε είναι η ώρα να διώξει τις σκέψεις και να πάει για ύπνο.

Για να επωφεληθείτε από την προσφορά θα πρέπει είτε να είστε κάτοχος της N26 debit card, ή να κάνετε εγγραφή στην N26 για να την αποκτήσετε. Οι πελάτες της κατηγορίας N26 Standard θα λάβουν 1 μήνα δωρεάν στην πλατφόρμα, ενώ οι νέοι και τωρινοί χρήστες της N26 You και N26 Metal θα επωφεληθούν με 3 μήνες δωρεάν χρήση της εφαρμογής.

Ο Sarunas Legeckas, General Manager Greater Europe & Head of Partnerships της N26 δήλωσε: «Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι εξετάζουν τη χρήση κάποιας ψηφιακής τράπεζας, η συνεργασία μας με τη Headspace αποδεικνύει πως το όραμα μας – να γίνουμε η τράπεζα που ο κόσμος αγαπά να χρησιμοποιεί – τροφοδοτεί αυτήν την αλλαγή. Η Ν26 και η Headspace μοιράζονται έναν κοινό στόχο, να βοηθήσουν τους χρήστες να γίνουν περισσότερο ενσυνείδητοι – είτε αυτό αφορά τα χρήματα τους, είτε την ψυχική τους ευεξία. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επερχόμενη συνεργασία μας με τη Headspace και κυρίως για την αναζήτηση νέων τρόπων,ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα μοντέρνα εργαλεία που χρειάζονται για να αποβάλλουν το στρες από τη ζωή και τα οικονομικά τους».

«Η αποστολή μας είναι να ανοίξουμε όσες περισσότερες πόρτες στην ενσυνειδητότητα και τον διαλογισμό μπορούμε». Δήλωσε ο Renate Nyborg, General Manager της Headspace στην Ευρώπη. «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Ν26 ώστε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερους ανθρώπους να αποκτήσουν ψυχική αντοχή, σε μία περίοδο τεράστιων αλλαγών. Με πρόσβαση σε 1.200 ώρες ηχητικών ασκήσεων για οτιδήποτε έχει να κάνει με το στρες, από την ανακούφιση μέχρι και τον πόνο και συμβουλές για τον ύπνο – όπως το ‘mindful walking at home’ και το ‘focus music’ – ελπίζουμε οι πελάτες της N26 να βρουν κάποια ανακούφιση με την Headspace τις εβδομάδες που έρχονται».

Η N26 προσφέρει έξυπνες λειτουργίες για έναν ελεύθερο από στρες και απλό τρόπο για να διαχειριστείτε τα χρήματα σας και να έχετε τον έλεγχο των οικονομικών σας. Αυτό αποτελεί ένα επιπλέον βήμα ώστε οι πελάτες να βρουν νέους τρόπους να ελέγχουν τον εαυτό τους και να εστιάσουν στην ψυχική τους ευεξία με ένα τρόπο που ταιριάζει στην καθημερινότητα τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v