Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δωρεά εξοπλισμού στο ΑΧΕΠΑ από τη Nestlé Ελλάς

Η δωρεά αφορά σε φορεία βαρέως πασχόντων ασθενών, καρδιογράφους, καπνογράφο, μόνιτορ βραχείας νοσηλείας και παρακολούθησης ασθενών, μόνιτορ μεταφοράς βαρέως πάσχοντος ασθενούς, εξεταστικά κρεβάτια για τα ιατρεία, υπολογιστές, εξοπλισμό για υπέρηχους καθώς και μηχανήματα καθαρισμού αέρα.

Δωρεά εξοπλισμού στο ΑΧΕΠΑ από τη Nestlé Ελλάς

Ανταποκρινόμενη στη δύσκολη κατάσταση που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα μας εξαιτίας του κορονοϊού, η Nestlé Ελλάς ενισχύει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με δωρεά που αφορά στην άμεση προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, σε συντονισμό με το Υπουργείο Υγείας.

Η δωρεά καλύπτει έκτακτες ανάγκες πρόσθετου νοσοκομειακού εξοπλισμού και πιο συγκεκριμένα φορεία βαρέως πασχόντων ασθενών, καρδιογράφους, καπνογράφο, μόνιτορ βραχείας νοσηλείας και παρακολούθησης ασθενών, μόνιτορ μεταφοράς βαρέως πάσχοντος ασθενούς, εξεταστικά κρεβάτια για τα ιατρεία, υπολογιστές, εξοπλισμό για υπέρηχους καθώς και μηχανήματα καθαρισμού αέρα από μολυσματικά αερομεταφερόμενα μικροσωματίδια.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé, Νίκος Εμμανουηλίδης, δήλωσε: «Με αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία, η Nestlé θέλει συμβάλει στην τεράστια προσπάθεια που κάνουν τα νοσοκομεία της χώρας, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Διανύουμε μια κρίσιμη περίοδο που απαιτεί υποστήριξη, φροντίδα, συνεργασία και εφαρμογή των οδηγιών που δίνουν οι ειδικοί ώστε να κερδίσουμε αυτή τη μάχη. Και θα την κερδίσουμε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v