Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διευκρινίσεις Medicon για τις έρευνες επί αντιδραστηρίου αντισωμάτων

H έρευνα για την παραγωγή διαγνωστικού αντιδραστηρίου για τον εντοπισμό αντισωμάτων έναντι του ιού Covid-19 βρίσκεται σε πρώιμο ερευνητικό στάδιο και σε καμία περίπτωση δεν διατίθενται στην ελληνική επιστημονική-ιατρική κοινότητα προς χρήση και διάγνωση σε ασθενείς με Covid-19, τονίζει η εταιρεία.

Διευκρινίσεις Medicon για τις έρευνες επί αντιδραστηρίου αντισωμάτων

Η Medicon Hellas, στο πλαίσιο της ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και αναφορικά με το δημοσίευμα στον Τύπο, με τίτλο «Προϊόντα για κορωνοϊό ετοιμάζει η Medicon Hellas», διευκρινίζει ότι η έρευνα για την παραγωγή διαγνωστικού αντιδραστηρίου για τον εντοπισμό αντισωμάτων έναντι του ιού Covid-19 βρίσκεται σε πρώιμο ερευνητικό στάδιο και σε καμία περίπτωση δεν διατίθενται στην ελληνική επιστημονική-ιατρική κοινότητα προς χρήση και διάγνωση σε ασθενείς με Covid-19.

Επιπλέον η εταιρεία δεν προτίθεται προς το παρόν να προβεί στην ανάπτυξη και την παραγωγή αντιδραστηρίου για τον προσδιορισμό βιοδείκτη τύπου SuPAR.

Οι αναφορές, τέλος, στα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας αποτελούν εκτιμήσεις αναλυτών. Η εταιρεία θα προβεί στη δημοσίευση των οικονομικών της στοιχείων, ως ο Νόμος ορίζει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v