Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο απολυμαντικών η Παπουτσάνης

Η εταιρεία έλαβε την έγκριση των αρμόδιων αρχών της χώρας και εδώ και λίγες εβδομάδες αξιοποιεί μέρος της παραγωγής της υπερσύγχρονης μονάδας στη Ριτσώνα Ευβοίας, για την αποκλειστική παραγωγή βιοκτόνων και απολυμαντικών.

Επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο απολυμαντικών η Παπουτσάνης

Η εταιρεία Παπουτσάνης επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο βιοκτόνων και αλκοολούχων απολυμαντικών που διαθέτει, με σκοπό την άμεση κάλυψη των αναγκών που εμφανίζονται σε πλήθος επαγγελματικών κλάδων της ελληνικής αγοράς.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρία, απαντώντας άμεσα και με ευελιξία στις αυξημένες ανάγκες για προϊόντα κατάλληλα για επαγγελματική χρήση, προσαρμόζει την παραγωγή της και προσθέτει στην προϊοντική παλέτα των συσκευασιών 25 - 80 ml και 300 - 1.000 ml μια νέα συσκευασία, περιεκτικότητας τεσσάρων λίτρων (4lt).

Πρόσφατα, η Παπουτσάνης έλαβε την έγκριση των αρμόδιων αρχών της χώρας και εδώ και λίγες εβδομάδες αξιοποιεί μέρος της παραγωγής της υπερσύγχρονης μονάδας στη Ριτσώνα Ευβοίας, για την αποκλειστική παραγωγή βιοκτόνων και απολυμαντικών με χρήση οινοπνεύματος σε περιεκτικότητα 80% κατ' όγκον, ώστε να καλύψει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις ανάγκες της χώρας. Ταυτόχρονα, όντας μία πλήρως καθετοποιημένη εταιρία, έχει δυνατότητα παραγωγής πλαστικών μπουκαλιών και πωμάτων καθώς και παραγωγής μαζών και εμφιάλωσης είτε σε μικρά είτε σε μεγάλα μπουκάλια.

Οι δυνατότητες της εταιρείας καλύπτουν την παραγωγή 150.000 φιαλιδίων τσέπης ανά 24 ώρες επί επταήμερης βάσης ενώ, εφόσον υπάρξει μεγαλύτερη ανάγκη, η παραγωγή μπορεί να αυξηθεί στα 250.000 τεμάχια ανά 24 ώρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v