Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραγγελίες από Σκλαβενίτη μέσω efood και στη Θεσσαλονίκη

Επεκτείνεται η συνεργασία για παράδοση στην πόρτα χωρίς ​καμία επιπλέον χρέωση αποστολής. Ποιες περιοχές της Θεσσαλονίκης εξυπηρετούνται μέχρι στιγμής. Η δυνατότητα pick up της παραγγελίας από το κατάστημα.

Παραγγελίες από Σκλαβενίτη μέσω efood και στη Θεσσαλονίκη

To efood, η πλατφόρμα online delivery στην Ελλάδα, επεκτείνει την συνεργασία με την αλυσίδα "Σκλαβενίτης" εξυπηρετώντας πλέον supermarket delivery και στη Θεσσαλονίκη, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης πλέον μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους από τα supermarket "Σκλαβενίτης" επιλέγοντας ανάμεσα σε 2.500+ βασικά προϊόντα και παραλαμβάνοντάς τα στην πόρτα τους άμεσα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση αποστολής!

Οι περιοχές που εξυπηρετούνται μέχρι στιγμής είναι: Κέντρο, Τούμπα, Πυλαία, Χαριλάου, Άνω Πόλη, Εύοσμος, Καλαμαριά, Αγία Τριάδα, Τριανδρία, Ανάληψη, Αγία Τριάδα, Περαία, Ευκαρπία, Θέρμη, Νεάπολη και Επανομή. Σύντομα θα είναι διαθέσιμα ακόμα περισσότερα καταστήματα, όπως και η δυνατότητα pick up της παραγγελίας από το κατάστημα.

Απαραίτητη είναι η ηλεκτρονική πληρωμή της παραγγελίας (ελάχιστη αξία παραγγελίας: 30€), ενώ η παράδοση της πραγματοποιείται αυθημερόν για παραγγελίες μέχρι τις 4 μμ ή την επόμενη ημέρα για παραγγελίες μετά τις 4 μμ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v