Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Acting CΕΟ από 1η Ιουνίου ο Jan Karas

Ο Kamil Ziegler, Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του OΠΑΠ, θα εξακολουθεί να ασκεί εκτελεστικές αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί. Αναλαμβάνει περισσότερα καθήκοντα ο Οδυσσέας Χριστοφόρου.

ΟΠΑΠ: Acting CΕΟ από 1η Ιουνίου ο Jan Karas

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης σχετικά με την αποχώρηση του Damian Cope, Διευθύνοντος Συμβούλου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΠ ανακοινώνει σήμερα ότι από την 1η Ιουνίου και για το χρονικό διάστημα μέχρι τον ορισμό νέου Διευθύνοντος Συμβούλου, ο Jan Karas, Chief Commercial Officer, θα ασκεί αρμοδιότητες Acting CEO, με την εξαίρεση των αρμοδιοτήτων του Ανθρώπινου Δυναμικού, οι οποίες θα ασκούνται από τον Οδυσσέα Χριστοφόρου, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Ο Kamil Ziegler, Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του OΠΑΠ, θα εξακολουθεί να ασκεί εκτελεστικές αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί και θα αναφέρονται άμεσα σε αυτόν ο Jan Karas και ο Οδυσσέας Χριστοφόρου.

O Εκτελεστικός Πρόεδρος του OΠΑΠ Kamil Ziegler σχολίασε: «Έπειτα από τέσσερα χρόνια ως Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του OΠΑΠ, ο Damian αποχωρεί από τον OΠΑΠ.

Προσωπικά και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του OΠΑΠ, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τη σημαντική συμβολή του στην πρόοδο και στα αποτελέσματα του OΠΑΠ και να του ευχηθώ ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

Ο Jan Karas αναλαμβάνει αρμοδιότητες του Διευθύνοντος Συμβούλου και προσβλέπω στη συνεργασία μας. Επίσης, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Οδυσσέας Χριστοφόρου αναλαμβάνει επιπλέον αρμοδιότητες και θα αναφέρεται άμεσα σε μένα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα ανταποκριθούμε στην υλοποίηση των στρατηγικών μας στόχων και στις προκλήσεις που προκύπτουν από την πανδημία Covid-19, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες να προσφέρουμε αξία στους μετόχους και τους κοινωνικούς εταίρους μας».

Η εξεύρεση εσωτερικών και εξωτερικών υποψηφίων για τη μόνιμη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι σε εξέλιξη και ο OΠΑΠ αναμένεται να προβεί σε σχετική ενημέρωση, όταν αυτή ολοκληρωθεί.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v