Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Trastor: Στις 10 Ιουνίου η αποκοπή δικαιώματος προτίμησης

Στις 15 Ιουνίου ξεκινά η περίοδος άσκησης και διαπραγμάτευσης δικαιωμάτων προτίμησης και άσκησης του δικαιώματος προεγγραφής, ενώ η τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων προτίμησης είναι η 24η Ιουνίου.

Trastor: Στις 10 Ιουνίου η αποκοπή δικαιώματος προτίμησης

Η 9η Ιουνίου θα είναι η τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης της τιμής της μετοχής της Trastor με το δικαίωμα προτίμησης, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που ανακοίνωσε η εταιρεία για την έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών της που προέκυψαν από την ΑΜΚ.

Χθες η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το ενημερωτικό δελτίο αναφορικά με τη δημόσια προσφορά έως 80.690.653 νέων κοινών, ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου μετοχών της Εταιρείας, ονομαστικής αξίας € 0,50, οι οποίες θα εκδοθούν στο πλαίσιο της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, εν μέρει με καταβολή μετρητών και εν μέρει με συμψηφισμό απαιτήσεως και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, με αναλογία 17 Νέες Μετοχές για κάθε 23 παλαιές.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, ως ημερομηνία αποκοπής δικαιωμάτων προτίμησης-προσαρμογή τιμής, ορίστηκε η 10η Ιουνίου και ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων στην αύξηση (record date) η 11η Ιουνίου.

Στις 15 Ιουνίου ξεκινά η περίοδος άσκησης και διαπραγμάτευσης δικαιωμάτων προτίμησης και άσκησης του δικαιώματος προεγγραφής, ενώ η τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων προτίμησης είναι η 24η Ιουνίου. Στις 29 Ιουνίου λήγει η περίοδος άσκησης δικαιωμάτων προτίμησης και δικαιώματος προεγγραφής.

***Αναλυτικά το Ενημερωτικό Δελτίο της Trastor επισυνάπτεται στη στήλη "Συνοδευτικό Υλικό"

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v