Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιστοποίηση για βιώσιμη ανάπτυξη σε στελέχη επιχειρήσεων

Kατά τη διάρκεια του προγράμματος δόθηκε ειδική έμφαση στα ESG (Περιβάλλον, Κοινωνία, Διακυβέρνηση) κριτήρια και ratings στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Moody’s και τον SASB. Ποιους κλάδους αφορά.

Πιστοποίηση για βιώσιμη ανάπτυξη σε στελέχη επιχειρήσεων

Το Κέντρο Αειφορίας υλοποίησε με επιτυχία στην Ελλάδα το Διεθνώς Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Βιώσιμης Ανάπτυξης για Στελέχη Επιχειρήσεων (Certified Sustainability (CSR) Practitioner Program), αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Συμμετείχαν στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους μεταξύ των οποίων οι χρηματοοικονομικός, τροφίμων, αυτοκινητόδρομων, φαρμακευτικός, ναυτιλιακός.

Kατά τη διάρκεια του προγράμματος δόθηκε ειδική έμφαση στα ESG (Περιβάλλον, Κοινωνία, Διακυβέρνηση) κριτήρια και ratings στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Moody’s και τον SASB.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρόγραμμα υλοποιείται σε 5 Ηπείρους και σε κορυφαίους προορισμούς όπως Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Τορόντο, Τόκιο, Βρυξέλλες και Dubai, με συμμετοχή που αφορά το 90% των ανώτατων στελεχών εταιρειών Fortune500 καθώς και σημαντικών κυβερνητικών οργανισμών.

Το Πρόγραμμα παρέχει Διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση Sustainability (CSR)-P Certification από το CMI (Chartered Management Institute) της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ γίνεται σε συνεργασία με τον SASB (Sustainability Accounting Standards Board), έναν από τους μεγαλύτερους φορείς διαμόρφωσης προτύπων ESG για εισηγμένες εταιρείες και την υποστήριξη της Moody’s.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v