Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην θυγατρική στις ΗΠΑ

Ο κ. Boothe αναλαμβάνει διοικητικά καθήκοντα στην INTRALOT, Inc. διατηρώντας παράλληλα τη θέση του ως Μέλος του Δ.Σ.

Intralot: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην θυγατρική στις ΗΠΑ

Η INTRALOT ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της θυγατρικής της στις ΗΠΑ, INTRALOT, Inc., τοποθέτησε τον κ. Byron Boothe ως Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Ο κ. Boothe αναλαμβάνει διοικητικά καθήκοντα στην INTRALOT, Inc. διατηρώντας παράλληλα τη θέση του ως Μέλος του Δ.Σ. Από το 2019 μέχρι σήμερα, διετέλεσε Προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος, ενώ ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρία τον Μάρτιο του 2007 ως Αντιπρόεδρος Κυβερνητικών Σχέσεων, μετά από πολυετή εμπειρία στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών.

Ο κ. Tom Miller, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της INTRALOT, Inc. δήλωσε «Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για όλα όσα έχει επιτύχει η ομάδα μας τον τελευταίο χρόνο. Έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο σύμφωνα με τις βασικές προτεραιότητες της εταιρίας μας και μέσα στους δύο τελευταίους μήνες υλοποιήσαμε την εισαγωγή αθλητικού στοιχήματος στην Μοντάνα και την Ουάσινγκτον, Π.Κ. Το Διοικητικό Συμβούλιο και εγώ είμαστε βέβαιοι ότι ο Byron είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για να ενισχύσει περαιτέρω τη δυναμική πορεία της εταιρίας. Διαθέτει ηγετική και διοικητική εμπειρία, καθώς έχει συνεργαστεί επί πολλά έτη με τις Λοταρίες και τις ρυθμιστικές αρχές του κλάδου, επιδεικνύοντας άριστη αποτελεσματικότητα και δημιουργώντας αξία στους Μετόχους μας».

«Ο Byron έχει συνεισφέρει σημαντικά στην INTRALOT, Inc. και στα έργα μας στις ΗΠΑ για πάνω από δεκατρία χρόνια», δήλωσε ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT. «Θα ήθελα να τον συγχαρώ για την ένταξη του στην ομάδα των διοικητικών στελεχών μας και προσβλέπω στη συνεργασία μας με στόχο την υλοποίηση της στρατηγικής για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας στις Ηνωμένες Πολιτείες».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την INTRALOT και το Δ.Σ. για την ευκαιρία που μου δίνεται», δήλωσε ο κ. Byron Boothe, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT, Inc. «Έχουμε μια ταλαντούχα ομάδα στην INTRALOT, Inc. που εστιάζει σε αποτελεσματικές δράσεις για τον επιχειρησιακό μετασχηματισμό, στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με νέες και διαφορετικές μεθόδους και στην αξιοποίηση μελλοντικών ευκαιριών ανάπτυξης. Είναι τιμή μου να αναλάβω τη διοίκηση αυτής της εξαιρετικής ομάδας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v