Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοίγουν νέα καταστήματα τα Folli Follie

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκίνησαν την λειτουργία τους τα νέα καταστήματα Collective Underwear σε Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη. Ερχονται νέα καταστήματα σε Χαλάνδρι, Λάρισα και Κηφισιά.

Ανοίγουν νέα καταστήματα τα Folli Follie

Στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού με στόχο την ανάπτυξη προχωρά ο Όμιλος FF Group εγκαινιάζοντας πέντε νέα καταστήματα στην Ελλάδα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία, την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκίνησαν την λειτουργία τους τα νέα καταστήματα Collective Underwear στη Γλυφάδα Αττικής και τη Θεσσαλονίκη, ενώ μέχρι το τέλος Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του και το ομώνυμο κατάστημα στο Χαλάνδρι. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου ξεκίνησε επίσης το νέο κατάστημα Collective στη Λάρισα και στις 22/6 ανοίγει νέο κατάστημα Folli Follie στην Κηφισιά.

Σημειώνεται ότι από τις 25 Μαΐου (μετά την άρση των μέτρων κατά του Covid-19) έχει επανέλθει σε πλήρη λειτουργία το σύνολο των καταστημάτων του Ομίλου. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου FF Group, Γεώργιος Σάμιος δήλωσε σχετικά: «Το σχέδιο για την λειτουργία νέων brands και καταστημάτων του Ομίλου εξελίσσεται ομαλά και σύμφωνα με το πλάνο. Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται μια σειρά ενεργειών, που θα μας οδηγήσουν με ασφάλεια στη συνέχιση λειτουργίας του Ομίλου, στην προστασία και στην πορεία εξυγίανσης. Είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε συσπειρωμένοι και σε αγαστή συνεργασία με τους εργαζόμενους, αλλά και με τους πιστωτές και ομολογιούχους μας, θα συνεχίσουμε την ανοδική πορεία μας».

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v