Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διπλή διάκριση για Generali στα βραβεία EFMA-Accenture 2020

Ο Όμιλος κέρδισε δύο από τα συνολικά επτά βραβεία που απονεμήθηκαν.

Διπλή διάκριση για Generali στα βραβεία EFMA-Accenture 2020

Η Generali τιμήθηκε στα βραβεία “EFMA-Accenture, Καινοτομία στην Ασφάλιση 2020”, το θεσμό που διοργανώθηκε φέτος για 5η φορά και παρουσιάζει τις σημαντικότερες τεχνολογικές καινοτομίες στον ασφαλιστικό κλάδο.

Ο Όμιλος κέρδισε δύο από τα συνολικά επτά βραβεία που απονεμήθηκαν, στις ακόλουθες κατηγορίες: Α) το βραβείο Εξυπηρέτησης Πελατών- Customer Experience για το "Digital Hub", μία ολοκληρωμένη, omni-channel εμπειρία για πελάτες και συνεργάτες, η οποία ενοποιεί διαφορετικά ψηφιακά σημεία επαφής, δημιουργώντας μία κοινή εμπειρία για τον χρήστη. Η νέα ψηφιακή εφαρμογή έχει παρουσιαστεί σε διαφορετικές χώρες διαθέτοντας μία μοναδική εταιρική ταυτότητα. Β) το βραβείο Μετασχηματισμού Ανθρώπινου Δυναμικού -Workforce Transformation για το "We LEARN: Ένας νέος δρόμος για το μέλλον," ένα πρόγραμμα ανάπτυξης νέων ικανοτήτων, που βοηθά τους εργαζόμενους να αναπτύξουν νέες δεξιότητες, που απαιτούνται στην ψηφιακή εποχή και να συμβάλλουν στην επίτευξη των στρατηγικών προτεραιοτήτων της εταιρείας.

Ο Frédéric de Courtois, Generali Group General Manager της Generali, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για αυτή τη διάκριση, που επιβεβαιώνει την ικανότητα της Generali να θέτει τον πήχη στον τομέα της καινοτομίας στον ασφαλιστικό τομέα και να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών, που εξελίσσονται συνεχώς και έχουν υψηλές προσδοκίες. Η φιλοδοξία μας να αποτελούμε Lifetime Partner, χάρη στην υποστήριξη των πελατών μας και στις ψηφιακές μας δυνατότητες, είναι ακόμη πιο σημαντική την ιδιαίτερη περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, κατά την οποία η Generali συμβάλλει ενεργά στην ανάκαμψη και στην ανάπτυξη των κοινοτήτων, όπου δραστηριοποιείται».

Η Monica Possa, Group Chief HR & Organization Officer, δήλωσε: «Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αναγνώριση της δέσμευσης της Generali για τη δημιουργία και την καλλιέργεια μιας κουλτούρας που επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση των ανθρώπων μας. Η ενδυνάμωση των ανθρώπων μας σημαίνει επίσης να τους δώσουμε την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ψηφιακές δεξιότητες που απαιτούνται στον τομέα μας για να αντιμετωπίσουν το μέλλον. Γνωρίζουμε ότι η επιτυχία μιας βιώσιμης επιχείρησης εξαρτάται από την πλήρη συμμετοχή όσων εργάζονται για τον Όμιλο καθώς και από την ανάπτυξη των ταλέντων τους. Για το λόγο αυτό, θα παραμείνουμε πιστοί στη δέσμευσή μας, να υλοποιήσουμε τις στρατηγικές μας πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των εργαζομένων της Generali, του πολυτιμότερου πλεονεκτήματος μας»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v