Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΝΕΚ: Η Alix Partners Οικονομική Σύμβουλος των ομολογιούχων

"Η “ALIX PARTNERS” ορίστηκε ως οικονομικός σύμβουλος των ομολογιούχων από 26.06.2020 προκειμένου να εκτιμήσει τις προοπτικές ρευστότητας της Εταιρείας", αναφέρει μεταξύ άλλων η ΑΝΕΚ.

ΑΝΕΚ: Η Alix Partners Οικονομική Σύμβουλος των ομολογιούχων

Την τοποθέτηση τοποτηρητή στην ΑΝΕΚ από τους ομολογιούχους ανακοίνωσε η εισηγμένη, επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ του Euro2day.gr. 

Οπως αναφέρει η ΑΝΕΚ, σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 1332/26.06.2020 Επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς  και σε συνέχεια της από 29.06.2020 ανακοίνωσης της εταιρείας, η ΑΝΕΚ ενημερώνει για τα κάτωθι:

Κατόπιν υποβολής σχετικού ερωτήματος στην εκπρόσωπο των ομολογιούχων δανειστών της Εταιρείας «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ» σχετικά με την εγκυρότητα ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων περί του διορισμού της “ALIX PARTNERS” ως συμβούλου αναδιάρθρωσης, η Εταιρεία έλαβε την ακόλουθη ενημέρωση:

Η “ALIX PARTNERS” ορίστηκε ως οικονομικός σύμβουλος των ομολογιούχων από 26.06.2020 προκειμένου να εκτιμήσει τις προοπτικές ρευστότητας της Εταιρείας, τον σχεδιασμό των Ελληνικών Αρχών για την ενίσχυση του κλάδου της Επιβατηγού Ναυτιλίας και γενικότερα να παράσχει ανάλυση των μέτρων ενίσχυσης του συγκεκριμένου τομέα σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε σχέση με την πανδημία του Covid-19.

Η παρούσα δημοσιοποιείται κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v