Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα συμφωνία doValue και Bain Capital Credit

Το υπό διαχείριση χαρτοφυλάκιο, γνωστό ως “Project Icon”, προέρχεται από την Εθνική Τράπεζα και αποτελείται κυρίως από εξασφαλισμένα δάνεια μεγάλων, μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων, από περισσότερους από 1.500 οφειλέτες ανά την Ελλάδα.

Νέα συμφωνία doValue και Bain Capital Credit

Η doValue, κορυφαία εταιρεία διαχείρισης δανείων και ακινήτων για τράπεζες και επενδυτές στην Ελλάδα ανακοινώνει την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας (memorandum of understanding) με την Bain Capital Credit, ένας κορυφαίος, διεθνώς, credit specialist, για την αποκλειστική διαχείριση ενός χαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων δανείων με συνολικές απαιτήσεις ύψους σχεδόν € 2,6 δισεκατομμυρίων, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Το χαρτοφυλάκιο, γνωστό ως “Project Icon”, προέρχεται από την Εθνική Τράπεζα και αποτελείται κυρίως από εξασφαλισμένα δάνεια μεγάλων, μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων, από περισσότερους από 1.500 οφειλέτες ανά την Ελλάδα.

Η συμφωνία περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δράσεων για την προετοιμασία της ένταξης και διαχείρισης του χαρτοφυλακίου, που θα διενεργούνται από την doValue Greece (πρώην Eurobank FPS), με σκοπό να ξεκινήσει η ενεργή διαχείριση του χαρτοφυλακίου εντός έξι (6) μηνών.

Η doValue, σημειώνεται στην ανακοίνωση, ενισχύει την ηγετική της θέση στην εγχώρια αγορά των ανεξάρτητων διαχειριστών και ενδυναμώνει την σχέση της με την Bain Capital Credit που είναι ήδη πελάτης του Ομίλου doValue στην Ισπανία και την Ιταλία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v