Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Περισσότερες επιβραβεύσεις για τους ασφαλισμένους της Generali

Το MyDrive app παρέχει στον ασφαλισμένο τη δυνατότητα να διαφοροποιήσει ο ίδιος το τελικό του ασφάλιστρο, βάσει της οδηγικής του συμπεριφοράς.

Περισσότερες επιβραβεύσεις για τους ασφαλισμένους της Generali

Αλλάζει την αγορά ασφάλισης αυτοκινήτου η Generali, με την αναβάθμιση των προνομίων που παρέχει προς τους ασφαλισμένους της, μέσω της εφαρμογής Generali My Drive.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Generali έχοντας ως στόχο να θέτει την τεχνολογία και τις έξυπνες εφαρμογές στην υπηρεσία των ασφαλισμένων και των συνεργατών της, προχωρά στην αναβάθμιση των προνομίων που παρέχονται μέσω της εφαρμογής τηλεματικής, Generali MyDrive, συνδέοντας την ασφαλή οδηγική συμπεριφορά με τη μείωση των ασφαλίστρων.

Το MyDrive app παρέχει στον ασφαλισμένο τη δυνατότητα να διαφοροποιήσει ο ίδιος το τελικό του ασφάλιστρο, βάσει της οδηγικής του συμπεριφοράς. Το μόνο που απαιτείται είναι να κατεβάσει δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό του (iphone / android) και να κάνει log-in. H εφαρμογή καταγράφει στη συνέχεια αυτόματα τις διαδρομές του.

Ειδικότερα, το έξυπνο app του Generali MyDrive app λαμβάνει υπόψη και αξιολογεί μια σειρά παραγόντων οδηγικής συμπεριφοράς όπως: η επιτάχυνση, το φρενάρισμα, ο ρυθμός και η σταθερότητα στην οδήγηση καθώς και η οδήγηση στις στροφές. Το υψηλό σκορ στις παραπάνω παραμέτρους μεταφράζεται σε ασφαλέστερες συνθήκες οδήγησης, μειώνοντας έτσι σημαντικά τον κίνδυνο τροχαίου.

Με την ολοκλήρωση κάθε ταξιδιού, o χρήστης λαμβάνει, χάρη στην τηλεματική τεχνολογία, την ανάλυση της οδηγικής του συμπεριφοράς. Με τον τρόπο αυτό, μπορεί να δει σε ποια σημεία της διαδρομής η οδήγηση του ήταν ασφαλής και σε ποια επιδέχεται βελτίωσης και να λάβει συμβουλές ασφαλούς οδήγησης. O χρήστης λαμβάνει συμβουλές, βασισμένες σε επιστημονικά δεδομένα, μαθαίνοντας πώς οι αντιδράσεις και η ετοιμότητά του ως οδηγός, αυξάνουν ή μειώνουν τον κίνδυνο ατυχήματος. Έτσι, ο ασφαλισμένος αποκτάει έναν «προσωπικό σύμβουλο» ασφαλούς οδήγησης, που χωράει κυριολεκτικά στο κινητό του και τον ακολουθεί σε κάθε του διαδρομή.

Με τη συμπλήρωση ενός ελάχιστου απαιτούμενου αριθμού χιλιομέτρων και διαδρομών οδήγησης, διαμορφώνεται το Ατομικό Σκορ του χρήστη, βάσει του οποίου, ο ασφαλισμένος θα μπορεί να διεκδικήσει έκπτωση επί του ασφαλίστρου.

Η νέα προνομιακή χρήση του MyDrive app τίθεται σε εφαρμογή από τις 7 Ιουλίου 2020, και παρέχει το δικαίωμα έκπτωσης στο σύνολο των ασφαλισμένων της Generali με πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Speed. Τα εκπτωτικά προνόμια θα ισχύουν τόσο για νέους όσο και υφιστάμενους πελάτες.

Αναλυτικότερα, κάθε νέος πελάτης του κλάδου αυτοκινήτου θα λαμβάνει αυτόματα έκπτωση 5%, εφόσον κατεβάσει και ενεργοποιήσει την εφαρμογή MyDrive. Παράλληλα, εκτός της έκπτωσης του 5%, ανάλογα με το σκορ που θα πετυχαίνει ο κάθε ασφαλισμένος θα μπορεί να λαμβάνει επιπλέον επιβραβεύσεις κάθε μήνα, μειώνοντας ακόμη περισσότερο το τελικό του ασφάλιστρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v