Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Performance Technologies: Κορυφαίος Solution Provider της Hewlett Packard Enterprise

«Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει την αξία που δίνουν οι συνεργάτες μας και οι πελάτες μας στην ικανότητα της ομάδας μας για την υποστήριξη του τεχνολογικού μετασχηματισμού των δραστηριοτήτων τους, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Διονύσης Χιντζίδης.

Performance Technologies: Κορυφαίος Solution Provider της Hewlett Packard Enterprise

"Η Performance Technologies Α.Ε.,. HPE Platinum Partner, είναι περήφανη που αναγνωρίζεται ως o κορυφαίος Solution Provider της Hewlett Packard Enterprise στη Νότια Ευρώπη για το 2020 (Southern Europe Solution Provider of the Year 2020)", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

"Κατά τη διάρκεια του HPE Partner Growth Summit Virtual Experience, η Hewlett Packard Enterprise (HPE) ανακοίνωσε τους νικητές των HPE Partner of the Year 2020 Awards. Οι συνεργάτες που βραβεύτηκαν έχουν διακριθεί για την εξαιρετική τους απόδοση και ανάπτυξη.

«Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει την αξία που δίνουν οι συνεργάτες μας και οι πελάτες μας στην ικανότητα της ομάδας μας για την υποστήριξη του τεχνολογικού μετασχηματισμού των δραστηριοτήτων τους, δήλωσε ο Διονύσης Χιντζίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Performance. «Είναι σημαντικό να βλέπουμε την μακροχρόνια συνεργασία μας με την HPE να εξελίσσεται συνεχώς. Η φετινή διάκριση μας τιμά ιδιαίτερα και επιβραβεύει την προσπάθεια μας να είμαστε πρωτοπόροι στο χώρο του τεχνολογικού μετασχηματισμού»".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v