Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυξημένες 10% οι πωλήσεις της Elbisco το πρώτο εξάμηνο

Σημαντικότερη άνοδος καταγράφεται στις κατηγορίες των αλεύρων και της φρυγανιάς, ενώ ακολουθεί η κατηγορία των μπισκότων. Συμβολή στα αποτελέσματα από τη νέα μονάδα στη Χαλκίδα.

Αυξημένες 10% οι πωλήσεις της Elbisco το πρώτο εξάμηνο

Ανοδικά κινήθηκαν οι συνολικές καθαρές πωλήσεις της Elbisco το 1ο εξάμηνο του 2020, σημειώνοντας αύξηση 10% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, παρά τις προκλήσεις που δημιούργησε η υγειονομική κρίση. Σημαντικότερη άνοδος καταγράφεται στις κατηγορίες των αλεύρων και της φρυγανιάς, ενώ ακολουθεί η κατηγορία των μπισκότων.

Η άνοδος αυτή οφείλεται στην παρουσίαση νέων προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες, από τα γνωστά και αγαπημένα brands της Elbisco, Αλλατίνη, Elite και Κρις Κρις, καθώς και στη στοχευμένη επικοινωνία προς το κοινό.

Μέσα στις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, η Elbisco έθεσε ως βασική προτεραιότητα την απρόσκοπτη λειτουργία των εργοστασίων της – με παράλληλη εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας για τους εργαζομένους της – ώστε τα προϊόντα της να συνεχίσουν να φθάνουν σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Στο πλαίσιο αυτό, σημαντική συμβολή στα θετικά αποτελέσματα του εξαμήνου, είχε η πλήρης λειτουργία του νέου, υπερσύγχρονου εργοστασίου φρυγανιάς της Elbisco στη Χαλκίδα, μια επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ, μέσω της οποίας βελτιώθηκε το κόστος παραγωγής, αυξήθηκε η παραγωγική δυνατότητα και εξασφαλίστηκαν καλύτερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v