Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Χ. Θεοδοσίου Country Manager του ομίλου BFF για Ελλάδα

Το νέο ελληνικό υποκατάστημα του ομίλου αναμένεται να είναι πλήρως λειτουργικό τον Σεπτέμβριο του 2020.

Ο Χ. Θεοδοσίου Country Manager του ομίλου BFF για Ελλάδα

Ο Όμιλος BFF Banking Group - ο πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με ηγετική παρουσία στην Ευρώπη για τους προμηθευτές της Δημόσιας Διοίκησης – ανακοινώνει την τοποθέτηση του κ. Χρήστου Θεοδoσίου για την θέση του Country Manager του νέου ελληνικού υποκαταστήματος του Ομίλου, το οποίο αναμένεται να είναι πλήρως λειτουργικό τον Σεπτέμβριο του 2020.

Ο κ. Θεοδoσίου εντάχθηκε στο δυναμικό του BFFBanking Group το 2018 με σκοπό την ανάπτυξη των υπηρεσιών factoring για την ελληνική αγορά. Έκτοτε, η BFF έχει εξαγοράσει και διαχειρίζεται περισσότερα από € 100 εκ. απαιτήσεων έναντι του δημόσιου τομέα στην Ελλάδα. Πριν την ένταξή του στον Όμιλο, εργάστηκε στον τομέα υπηρεσιών factoring της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και της Alpha Bank. Ο κ. Θεοδοσίου είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική των τμημάτων Οικονομικών και Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα το γεγονός ότι μου δίνεται η ευκαιρία να διαχειριστώ και να διευθύνω το νέο υποκατάστημα μας στην Αθήνα, το οποίο θα είναι πλήρως λειτουργικό τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, παρέχοντας υπηρεσίες σε όλη την χώρα» δήλωσε ο κ. Χρήστος Θεοδοσίου, Branch Manager του BFF Banking Group για την Ελλάδα. «H BFF είναι ο μοναδικός τραπεζικός οργανισμός στην Ελλάδα, ο οποίος παρέχει υπηρεσίες factoring χωρίς δικαίωμα αναγωγής σε προμηθευτές της δημόσιας διοίκησης και του εθνικού συστήματος υγείας. Είμαι υπερήφανος που θα συνεισφέρω σε αυτήν την περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριότητάς μας, μέσω της οποίας εξασφαλίζεται περισσότερη εγγύτητα με τους πελάτες μας στην Ελλάδα και περαιτέρω υποστήριξή τους σε θέματα που σχετίζονται με την προσφορά ρευστότητας, την κάλυψη του ρίσκου και τον προγραμματισμό του κεφαλαίου κίνησης για τους προμηθευτές του δημόσιου τομέα, ειδικά εν μέσω αυτής της πολύ δύσκολης περιόδου για τις αγορές και τις οικονομίες που δοκιμάζονται από την πανδημία του COVID-19».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v