Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Pobuca στο Future Loading της Coca-Cola στην Ελλάδα

Στον άξονα της ενίσχυσης του ψηφιακού μετασχηματισμού η Pobuca συμμετέχει με παροχές δωρεάν λογισμικού και λύσεις αυτοματισμού και CRM, με την υποστήριξη της Coca-Cola 3Ε και του προγράμματος Youth Empowered: The HORECA Edition.

H Pobuca στο Future Loading της Coca-Cola στην Ελλάδα

Η Pobuca συμμετέχει υπερήφανα στο πρόγραμμα «Future Loading» της Coca-Cola στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υπουργείου Τουρισμού, ΣΕΤΕ, ΕΦΕΤ και έχει ως στόχο τη στήριξη των μικρών επιχειρήσεων καφεστίασης και φιλοξενίας (HORECA) και την ενίσχυση της απασχολησιμότητας στον κλάδο, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Το “Future Loading” φέρνει μαζί εταιρείες, φορείς και Ιδρύματα, σε μια πρωτοβουλία κοινωνικού χαρακτήρα. Ο κάθε εξειδικευμένος συνεργάτης συνεισφέρει στη δημιουργία μιας ‘εργαλειοθήκης’, ειδικά σχεδιασμένης για τις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων καφεστίασης και φιλοξενίας, ώστε με ασφαλή βήματα και σιγουριά να προσαρμοστούν στη μετά-COVID-19 πραγματικότητα και να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητά τους στο μέλλον, ενισχύοντας την ασφαλή λειτουργία των επιχειρήσεων, την ένταξή τους στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, την προσέλκυση πελατών και την ενσωμάτωση αρχών της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο, σημειώνεται στην ανακοίνωση, στον άξονα της ενίσχυσης του ψηφιακού μετασχηματισμού η Pobuca συμμετέχει με παροχές δωρεάν λογισμικού και λύσεις αυτοματισμού και CRM, με την υποστήριξη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και του προγράμματος Youth Empowered: The HORECA Edition.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που μας δίνεται η ευκαιρία μέσω της πρωτοβουλίας “Future Loading” της Coca-Cola στην Ελλάδα να στηρίξουμε τον κλάδο της Ho,Re,Ca, έναν αναπόσπαστο κομμάτι της ευημερίας της ελληνικής οικονομίας που πλήγηκε όσο λίγοι από την πανδημία COVID-19. Με εξειδίκευση σε τεχνολογίες customer experience (CX), αποφασίσαμε να προσφέρουμε δωρεάν για 1 χρόνο το Pro πλάνο της Pobuca platform, μαζί με τη συνεχή μας υποστήριξη ώστε να βοηθήσουμε τις μικρές επιχειρήσεις HORECA για να υιοθετήσουν τις CX στρατηγικές που ακολουθούν οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις, όσο και για να κάνουν το επόμενο βήμα στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.» δήλωσε σχετικά ο κ. Ισίδωρος Σιδερίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Pobuca.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v