Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O Άλεξ Αντετοκούνμπο στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions

tο πρόγραμμα στηρίζει και προβάλλει την καθημερινή προσπάθεια των αθλητών, στους οποίους παρέχονται εφόδια για την εξέλιξή τους και την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων.

O Άλεξ Αντετοκούνμπο στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions

Ο νεαρός αθλητής μπάσκετ είναι το νέο μέλος του χορηγικού προγράμματος του OΠΑΠ, αναφέρει σχετική ανακοίνωση. Με ιδιαίτερη χαρά ο ΟΠΑΠ υποδέχεται στην οικογένεια των OΠΑΠ Champions τον Άλεξ Αντετοκούνμπο. Ο νεαρός αθλητής μπάσκετ της Ισπανικής ομάδας Μούρθια είναι το ενδέκατο μέλος του χορηγικού προγράμματος OΠΑΠ Champions, το οποίο υποστηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και ενισχύει τη νέα γενιά αθλητών.

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο επισκέφθηκε, την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020, τα κεντρικά γραφεία του OΠΑΠ, όπου τον υποδέχθηκε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του OΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, και υπέγραψε το συμβόλαιο για τη συμμετοχή του στους OΠΑΠ Champions.

O Acting CEO του OΠΑΠ, Γιαν Κάρας, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Άλεξ Αντετοκούνμπο στο πρόγραμμα OΠΑΠ Champions, μια από τις κύριες πρωτοβουλίες του ΟΠΑΠ για τον αθλητισμό. Οι OΠΑΠ Champions είναι μια οικογένεια. Δεν είναι απλά ένα χορηγικό πρόγραμμα. Προωθεί τις αξίες ενός αληθινού πρωταθλητή: το ευ αγωνίζεσθαι, το πάθος, τη σκληρή δουλειά και την επιμονή. Αυτές οι αξίες εμπνέουν την κοινωνία – και ιδιαίτερα τη νέα γενιά».

Από την πλευρά του, ο νέος OΠΑΠ Champion, Άλεξ Αντετοκούνμπο, σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα ανήκω και εγώ στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions. Είναι σημαντικό για όλους εμάς τους νέους αθλητές να έχουμε υποστήριξη από χορηγούς όπως ο OΠΑΠ, που πάντα στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και βοηθάει τους νέους να εξελιχθούν και να πετύχουν τους στόχους τους. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του OΠΑΠ, που είδαν σε μένα κάτι ιδιαίτερο και με επέλεξαν για να γίνω OΠΑΠ Champion. Εύχομαι με τη δουλειά και τις επιδόσεις μου να τους δικαιώσω».

Το χορηγικό πρόγραμμα OΠΑΠ Champions, το οποίο ξεκίνησε το 2018, εστιάζει στο μέλλον του ελληνικού αθλητισμού, υποστηρίζοντας συνολικά έντεκα αθλητές από διαφορετικά ατομικά και ομαδικά αθλήματα. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα στηρίζει και προβάλλει την καθημερινή προσπάθεια των αθλητών, στους οποίους παρέχονται εφόδια για την εξέλιξή τους και την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων. Σκοπός των OΠΑΠ Champions είναι να εμπνεύσουν την κοινωνία – και ιδιαίτερα τους νέους – μέσα από τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Champions, καθώς και για τους συμμετέχοντες αθλητές είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο www.opapchampions.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v