Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Στοιχηματικό προϊόν βασισμένο σε τεχνητή νοημοσύνη στην Μάλτα

Η Maltco Lotteries λανσάρει τα παιχνίδια U*BET Simulated Reality και αναβαθμίζει το χαρτοφυλάκιο του αθλητικού στοιχηματισμού της με ένα πρωτοποριακό προϊόν.

Intralot: Στοιχηματικό προϊόν βασισμένο σε τεχνητή νοημοσύνη στην Μάλτα

Η INTRALOT και η θυγατρική της στην Μάλτα, Maltco Lotteries, ανακοινώνουν το λανσάρισμα του U*BET Simulated Reality, που περιλαμβάνει μια σειρά αθλητικών γεγονότων που βασίζονται στην τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης αναφορικά με το ποδόσφαιρο και το τένις.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, το νέο προϊόν θα ενισχύσει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο του αθλητικού στοιχηματισμού της Maltco Lotteries στην τοπική αγορά.

Το νέο προϊόν περιλαμβάνει πληθώρα διαθέσιμων στοιχηματικών επιλογών, πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων, με ζωντανό  στοίχημα 90 ολόκληρων λεπτών. Οι Simulated Reality αγώνες, που προσφέρονται από την SPORTRADAR, είναι προσομοιωμένοι αγώνες με τεχνολογία βασισμένη στην τεχνητή νοημοσύνη, αντικατοπτρίζοντας πλήρως τη ροή, τη διάρκεια και τους κανόνες ενός πραγματικού αγώνα. Οι αγώνες αυτοί βασίζονται σε ιστορικά στατιστικά στοιχεία και δεδομένα των πραγματικών ομάδων, που συμμετέχουν στον αντίστοιχο προσομοιωμένο αγώνα, όπου τα αποτελέσματα καθορίζονται από προηγμένους αλγόριθμους, χρησιμοποιώντας μια πιστοποιημένη υποδομή Random Number Generator.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Maltco Lotteries, Βασίλης Κασιωτάκης, δήλωσε ότι η εταιρεία είναι ενθουσιασμένη, καθώς συνεχίζει να διευρύνει τη στοιχηματική της προσφορά με καινοτόμα προϊόντα, στοχεύοντας στην προσέλκυση υπαρχόντων και νέων παικτών. «Ως πρωτοπόρα και ηγέτιδα εταιρία διοργάνωσης αθλητικού στοιχημάτος στην Μάλτα, νιώθουμε δεσμευμένοι να παρέχουμε πάντα το πιο ολοκληρωμένο στοιχηματικό προϊόν στο εμπορικό μας δίκτυο, προκειμένου να προσφέρουμε μια απαράμιλλη εμπειρία παιχνιδιού. Τα πρακτορεία μας τηρούν όλους τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και υγιεινής και αποτελούν ένα ασφαλές περιβάλλον. Επιπλέον, παραμένοντας πιστοί στις αρχές για την καταπολέµηση της νοµιµοποίησης εσόδων από παράνοµες δραστηριότητες προσφέρουμε μια ποικιλία ελκυστικών παιχνιδιών, σύμφωνα πάντα με τα πρότυπα για το υπεύθυνο παιχνίδι».

«Με την εισαγωγή του U*BET Simulated Reality, συνεχίζουμε να προσφέρουμε λύσεις αθλητικού στοιχηματισμού παγκόσμιας κλάσης στον συνεργάτη μας στη Μάλτα, βοηθώντας τον να ενισχύσει τους δεσμούς εμπιστοσύνης με τους παίκτες του», σχολίασε ο Δρ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT. Το U*BET Simulated Reality θα ξεκινήσει σήμερα, καλύπτοντας τα κορυφαία διεθνή πρωταθλήματα και διαγωνισμούς, όπως η Αγγλική Premier League, η Ιταλική Serie A, η Ισπανική La Liga, η Γερμανική Bundesliga, η Γαλλική Ligue 1, το UEFA Champions League και το Europa League.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v