Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Protergia: «Προσωπικό» φωτοβολταϊκό σύστημα με το κλειδί στο χέρι!

Η νέα «πράσινη» υπηρεσία της Protergia για τους πελάτες της. Πώς λειτουργεί ο ενεργειακός συμψηφισμός - Net Metering. Αποκλειστικός συνεργάτης της Protergia η aleo solar GmbH.

Protergia: «Προσωπικό» φωτοβολταϊκό σύστημα με το κλειδί στο χέρι!

H Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, προσφέρει μία ακόμα «πράσινη» υπηρεσία στους πελάτες της: ένα «προσωπικό» φωτοβολταϊκό σύστημα, με το κλειδί στο χέρι!

Πρόκειται για την υπηρεσία ενεργειακoύ συμψηφισμού - Net Metering, που μπορεί να μεταμορφώσει σπίτια και καταστήματα σε ενεργειακά αυτόνομα κτίρια και τους ενοίκους τους σε παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας! Μέσω της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών πανέλων στο ακίνητο, πραγματοποιείται συμψηφισμός της ενέργειας που παράγεται από το σύστημα, με την ενέργεια που καταναλώνεται από την εγκατάσταση.

Τι κερδίζουμε;

  • Εξοικονόμηση στον λογαριασμό του ρεύματος
  • Μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εγκατάστασης
  • Μετατροπή της εγκατάστασης σε «πράσινη»
  • Άμεσο χρόνο απόσβεσης της επένδυσης σε σχέση με τη διάρκεια ζωής του φωτοβολταϊκού συστήματος

Μέσω της υπηρεσίας ικανοποιούνται όλα τα στάδια της διαδικασίας για τη θέση του συστήματος σε λειτουργία: ενεργειακή ανάλυση του ακινήτου, σχεδιασμός, μελέτη και εγκατάσταση του συστήματος των πανέλων με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας παγκοσμίως, με συνεχή και έγκαιρη τεχνική υποστήριξη.

Αποκλειστικός συνεργάτης της Protergia στην υπηρεσία αυτή είναι η aleo solar GmbH.

Η MYTILINEOS, μέσω της Protergia, δραστηριοποιείται στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περίπου 250.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο εξελιγμένος τρόπος που η Protergia προσφέρει τα προϊόντα της δείχνει το μέλλον της ενέργειας και ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.
Ένα δρόμο γεμάτο δυνατότητες, όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία, παρακαλούμε επικοινωνήστε:
- καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών στο 18311 ή μπείτε στο www.protergia.gr
- επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Protergia (Αθήνα: Μ. Αντύπα 11, Ν. Ηράκλειο & Λ. Κηφισίας 373, Ν. Ερυθραία | Θεσσαλονίκη: Μητροπόλεως 53)
- ή ένα από τα καταστήματα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v