Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Piraeus Real Estate και Picar ενισχύουν τον Δήμο Αθηναίων

Προσφέρουν μία από τις δώδεκα σύγχρονες, εξαιρετικά αποτελεσματικές και εύχρηστες ηλεκτρικές αυτοκινούμενες σκούπες πεζού χειριστή με μηδενικούς ρύπους και αθόρυβη λειτουργία.

Piraeus Real Estate και Picar ενισχύουν τον Δήμο Αθηναίων

Η Πειραιώς Real Estate και η PICAR που διαχειρίζεται τον πιο δημοφιλή χώρο αναψυχής στο κέντρο της Αθήνας, το City Link, συνεχίζουν να συμμετέχουν ενεργά στην αναβάθμιση της εικόνας της πρωτεύουσας μέσω του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου» του Δήμου Αθηναίων που στοχεύει στην επίτευξη του «πολιτισμού της καθημερινότητας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτό, ενισχύουν τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων, προσφέροντας μία από τις δώδεκα σύγχρονες, εξαιρετικά αποτελεσματικές και εύχρηστες ηλεκτρικές αυτοκινούμενες σκούπες πεζού χειριστή με μηδενικούς ρύπους και αθόρυβη λειτουργία.

Το συγκεκριμένο μέσο καθαρισμού έχει κάδο χωρητικότητας 240 λίτρων, ταχύτητα έως 6χλμ/ώρα -που καθορίζεται από τον χειριστή- και δυνατότητα κίνησης στο πεζοδρόμιο και στο οδόστρωμα. Η χρήση του δε, θα βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της εργασίας των οδοκαθαριστών του Δήμου Αθηναίων, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ο Γεώργιος Ι. Κορμάς Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate και της PICAR ανέφερε σχετικά:

«Η πόλη των Αθηνών στην οποία εργαζόμαστε και διαβιούμε αξίζει την έμπρακτη αλληλεγγύη όλων μας. Από την πιο μικρή πράξη κάθε πολίτη ή επισκέπτη μέχρι τη συμμετοχή ιδιωτικών εταιρειών στο πρόγραμμα «Υιοθέτησε την Πόλη σου» του Δημάρχου κ. Κώστα Μπακογιάννη, ας συστρατευτούμε όλοι στον κοινό σκοπό δημιουργίας μιας καθημερινότητας ισότιμης της ιστορίας και του πολιτισμού της πόλης. Εύχομαι οι νέες αυτοκινούμενες σκούπες να βοηθήσουν το Δήμο Αθηναίων στην επίτευξη μιας πιο καθαρής Αθήνας, η οποία όμως είναι δυνατό να γίνει πραγματικότητα εφόσον η Αθήνα «υιοθετηθεί» από κάθε Αθηναίο πολίτη και επισκέπτη ξεχωριστά».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v