Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Axa Ασφαλιστική: Νέα υπηρεσία από τη συνεργασία με WATT+VOLT

Το ΜyAXA Connected Home powered by smartwatt βοηθά στην άμεση ενημέρωση σε περίπτωση ζημιών που μπορεί να προκληθούν σε μία κατοικία, χάρις στην τοποθέτηση «έξυπνων» αισθητήρων που ανιχνεύουν την παρουσία κίνησης, καπνού και διαρροής νερού.

Axa Ασφαλιστική: Νέα υπηρεσία από τη συνεργασία με WATT+VOLT

Με τη νέα καινοτόμα υπηρεσία «MyAXA Connected Home» powered by smartwatt εγκαινιάζεται η συνεργασία της ΑΧΑ Ασφαλιστικής με την WATT+VOLT. Χάρις σε αυτήν οι πελάτες προγράμματος ασφάλισης κατοικίας της ΑΧΑ αποκτούν τον έλεγχο του σπιτιού τους και το προστατεύουν καλύτερα από τα απρόοπτα της καθημερινότητας. Επιλέγοντας το πακέτο που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες, μπορούν, πλέον, να αισθάνονται πιο ξέγνοιαστοι και ασφαλείς.

Το ΜyAXA Connected Home powered by smartwatt βοηθά στην άμεση ενημέρωση σε περίπτωση ζημιών που μπορεί να προκληθούν σε μία κατοικία, χάρις στην τοποθέτηση «έξυπνων» αισθητήρων που ανιχνεύουν την παρουσία κίνησης, καπνού και διαρροής νερού. Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας όλες οι «έξυπνες» συσκευές μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους και να παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο μέσω της εφαρμογής smartwatt στο κινητό, δίνοντας τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να ενημερώνεται έγκαιρα για όσα συμβαίνουν στο σπίτι του.

Μέσω της συνεργασίας της με τη WATT+VOLT η ΑΧΑ προσφέρει τα παρακάτω προνόμια στους ασφαλισμένους κατοικίας της:

- Έκπτωση 10% στα ασφάλιστρα σε κάθε ετήσια ανανέωση του συμβολαίου τους εφόσον οι «έξυπνες» συσκευές είναι ενεργές.
- Έκπτωση έως και 75% στο κόστος απόκτησης συσκευών smartwatt.
- Δωρεάν ενεργοποίηση και χρήση της υπηρεσίας για 1 έτος. Από το δεύτερο έτος χρήσης, το κόστος ανέρχεται στα 48 € ετησίως.

«Κύρια στρατηγική προτεραιότητα για εμάς στην ΑΧΑ ήταν και παραμένει η πρόληψη κινδύνων. Ως πραγματικοί σύμμαχοι των πελατών μας συναισθανόμαστε την ανάγκη τους να ζουν πιο προστατευμένα σε συνεχή βάση. Στο πλαίσιο αυτό τους βοηθάμε να γνωρίζουν τις ολοένα αυξανόμενες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία και να κατανοούν πώς μπορούν, με τη βοήθειά τους, να επηρεάζουν είτε το ενδεχόμενο εκδήλωσης ενός κινδύνου είτε το αντίκτυπο που έχει στη ζωή τους. Χάρις σε αυτή την προσέγγιση προστασίας δίνουμε τη δυνατότητα χαμηλότερου κόστους ασφάλισης, ως φυσικό επακόλουθο μίας πιο θωρακισμένης ομάδας ασφαλισμένων.», δήλωσε ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ελλάδας.

«Στη WATT+VOLT αναζητούμε συνεχώς έξυπνες καινοτόμες λύσεις για να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας τόσο σχετικά με την κατανάλωση και την εξοικονόμηση όσο και με την άνεση και την ασφάλεια μέσα στο σπίτι τους. Έτσι δημιουργήσαμε το smartwatt: μια υπηρεσία με την οποία τα νοικοκυριά μπορούν να ελέγχουν την κατανάλωση και να λαμβάνουν έγκαιρη ενημέρωση για πιθανά προβλήματα. Η συνεργασία μας με την ΑΧΑ και η αξιοποίηση του smartwatt έρχεται να δώσει μια στρατηγική διάσταση στον τρόπο που οι δύο εταιρείες απευθύνονται στους καταναλωτές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την κοινή ενεργοποίηση με την ΑΧΑ και σίγουροι για την επιτυχία της.» ανέφερε ο κ. Τάσος Παπαναγιώτου, Διευθύνων Σύμβουλος της WATT+VOLT.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v