Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Xenos-Aratosmedica για τεστ αντισωμάτων κορωνοϊού

Το Xenos Group Hotels είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Ζάκυνθο, με συνολική σε μια ποικιλία τύπων δωματίων, από standard δωμάτια ξενοδοχείου, σουίτες senior, διαμερίσματα έως οικογενειακές μονάδες.

Συνεργασία Xenos-Aratosmedica για τεστ αντισωμάτων κορωνοϊού

Tο ξενοδοχειακό συγκρότημα Xenos στη Ζάκυνθο, προχώρησε σε συμφωνία με την Aratosmedica για την προμήθεια των αξιόπιστων και γρήγορων test αντισωμάτων κορωνοϊού για τον έλεγχο του προσωπικού του, αλλά και των επισκεπτών, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Το Xenos Group Hotels είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Ζάκυνθο, με συνολική χωρητικότητα 3.000 κλινών σε μια ποικιλία τύπων δωματίων, από standard δωμάτια ξενοδοχείου, σουίτες senior, διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων έως οικογενειακές μονάδες, σημειώνεται.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Xenos έχει δυναμική παρουσία στον τομέα της φιλοξενίας στο όμορφο νησί της Ζακύνθου, καθώς λειτουργεί για περισσότερες από 3 δεκαετίες και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχει προσφέρει φανταστικές αναμνήσεις διακοπών σε εκατοντάδες παραθεριστές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v