Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Smart Park: Διψήφια αύξηση επισκεψιμότητας και νέα συμφωνία για κατάστημα «Pink Woman»

Τον Ιούνιο η επισκεψιμότητα αυξήθηκε κατά 19% και τον Ιούλιο κατά 15%. Εν τω μεταξύ, η REDS ανακοίνωσε την προσθήκη ενός νέου καταστήματος Pink Woman στο Πάρκο.

Smart Park: Διψήφια αύξηση επισκεψιμότητας και νέα συμφωνία για κατάστημα «Pink Woman»

Διψήφια αύξηση επισκεψιμότητας σημειώνει το Smart Park από την άρση των περιορισμών στην κυκλοφορία και μετά, με τον Ιούνιο να εμφανίζει αύξηση 19% και τον Ιούλιο 15% σε σύγκριση με τους αντίστοιχους μήνες του 2019, αντανακλώντας την προτίμηση του κοινού για ασφαλείς και ανοιχτούς εμπορικούς και ψυχαγωγικούς χώρους.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η REDS, το Πάρκο ενισχύει το μείγμα των προσφερόμενων υπηρεσιών του, με την προσθήκη νέου καταστήματος λιανικής πώλησης γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ «Pink Woman», συνολικής επιφάνειας περίπου 289 τ.μ.

Συγκεκριμένα, η «Γυαλου Εμπορική και Τουριστική Α.Ε.», θυγατρική εταιρεία της REDS Α.Ε., που λειτουργεί και εκμεταλλεύεται το Smart Park, υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία εμπορικής μίσθωσης ακινήτου με την εταιρεία «Intrafashion Group Ανώνυμη Βιοτεχνική και Εμπορική Εταιρία» που διαθέτει το εμπορικό σήμα «Pink Woman», για τη δημιουργία εμπορικού καταστήματος, το οποίο θα λειτουργεί στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park στα Σπάτα. H επωνυμία «Pink Woman» έχει διεθνή παρουσία στον τομέα της λιανικής πώλησης ένδυσης, με πάνω από 80 καταστήματα σε 5 χώρες. 

Υπενθυμίζεται πως το Smart Park επανεκκίνησε σταδιακά τη λειτουργία του την 4η Μαΐου 2020 με έναν περιορισμένο αρχικά αριθμό καταστημάτων, ενώ από την 11η Μαΐου 2020 το Πάρκο επανήλθε στους συνήθεις ρυθμούς του με το  σύνολο των καταστημάτων του να επαναλειτουργεί. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v