Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Safe Restart για τα ξενοδοχεία της Domes Resorts από TUV Hellas

Η αξιολόγηση αφορά στα ξενοδοχεία Domes of Elounda και Domes Zeen Chania στην Κρήτη και το Domes Miramare Corfu στην Κέρκυρα

Safe Restart για τα ξενοδοχεία της Domes Resorts από TUV Hellas

Τα ξενοδοχεία Domes of Elounda και Domes Zeen Chania στην Κρήτη και το Domes Miramare Corfu στην Κέρκυρα του ξενοδοχειακού ομίλου Domes Resorts αξιολόγησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) με βάση την υπηρεσία Safe Restart.

Η αξιολόγηση ενός από τους πιο ραγδαία αναπτυσσόμενους αλλά και πολυβραβευμένους ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση της προστιθέμενης αξίας που προσφέρει ο έλεγχος Safe Restart στον ξενοδοχειακό κλάδο καθώς και επιπλέον επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης των μεγαλύτερων ομίλων της χώρας στον κορυφαίο φορέα πιστοποίησης.

Παράλληλα, η μακροχρόνια συνεργασία των ξενοδοχείων της Domes Resorts με την TÜV HELLAS (TÜV NORD) αποτελεί πρώτης τάξεως «ψήφο εμπιστοσύνης» της Domes Resorts, μέλος της Ledra Hotels and Villas, στην οποία ανήκουν τα ξενοδοχεία καθώς και του πολυεθνικού κολοσσού Marriott που τα λειτουργεί προς την υπηρεσία Safe Restart.

Σημειώνεται πως η εν λόγω υπηρεσία πραγματοποιείται μόνο σε ξενοδοχεία που βρίσκονται εν λειτουργία και παρέχεται σε τιμές κόστους, προσφέροντας έμπρακτη υποστήριξη στον χειμαζόμενο τουριστικό κλάδο.

Επιπλέον, η υπηρεσία έχει δημιουργηθεί ακολουθώντας πλήρως τις ισχύουσες Εθνικές Νομοθετικές Απαιτήσεις και Κατευθυντήριες Οδηγίες και Συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η κ. Μαρία Λιοντάκη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε σχετικά: όσο κι αν ο τουριστικός κλάδος έχει δοκιμαστεί φέτος από την πανδημία αλλά και την εξέλιξή της μέσα στο καλοκαίρι, είναι καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια και την εξέλιξη του νέου τουριστικού μοντέλου όπως διαμορφώνεται, η εφαρμογή και ο έλεγχος της εφαρμογής των απαιτήσεων. Ο όμιλος Domes Resorts απέδειξε για άλλη μια φορά μέσα από τον έλεγχο Safe Restart τη δέσμευσή του για την παροχή υψηλής ποιότητας και ασφάλειας υπηρεσιών προς τους επισκέπτες του αλλά και το έμπρακτο ενδιαφέρον για το προσωπικό που απασχολεί.

O δρ. Γεώργιος Σπανός CEO της Domes Resorts δήλωσε σχετικά «Η Domes Resorts από την αρχή της πανδημίας συνεργάζεται με το Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας και το Εργαστήριο Κλινικής Μικροβιολογίας & Μικροβιακής Παθογένεσης, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, ώστε να έχει άμεση ενημέρωση για τις εξελίξεις και την αποτελεσματική εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων στα ξενοδοχεία της. Η κατάλληλη εκπαίδευση του προσωπικού των ξενοδοχείων μας και η δέσμευση μας για ασφάλεια των στελεχών και των πελατών επισφραγίστηκε με τον πλέον ιδανικό τρόπο μέσω της αξιολόγησης και πιστοποίησης της από την TUV Hellas με το πιστοποιητικό Safe Restart»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v