Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Intralot ανακοίνωσε τη δημιουργία της «Intralot Academy»

Η Intralot προσφέρει εξατομικευμένες και στοχευμένες εκπαιδεύσεις υψηλής ποιότητας με μαθήματα είτε ψηφιακά είτε με φυσική παρουσία, που θα πραγματοποιούνται από εξαιρετικά έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών.

Η Intralot ανακοίνωσε τη δημιουργία της «Intralot Academy»

Η INTRALOT ανακοινώνει τη δημιουργία της INTRALOT Academy ενός ολοκαίνουργιου και σύγχρονου εκπαιδευτικού προγράμματος με στόχο την παροχή πολύτιμης και πρακτικής εκπαίδευσης σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε υπάρχοντες και νέους πελάτες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η INTRALOT, στο πλαίσιο των υπηρεσιών της, προσφέρει εξατομικευμένες και στοχευμένες εκπαιδεύσεις υψηλής ποιότητας με μαθήματα είτε ψηφιακά είτε με φυσική παρουσία, που θα πραγματοποιούνται από εξαιρετικά έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών.

Σκοπός της Ακαδημίας είναι να κρατά ενήμερους όλους τους πελάτες σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και τις τάσεις του κλάδου, καθώς και να τους παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις, στοχευμένες δεξιότητες και πρακτική εμπειρία. Η εκπαιδευτική προσέγγιση που ακολουθεί η INTRALOT είναι πιστοποιημένη κατά ISO 29993 και ISO 9001, παρέχοντας άριστη ποιότητα και αποτελεσματικότητα.

«Οι πελάτες βρίσκονται στον πυρήνα της στρατηγικής της INTRALOT και ο στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε τις εξελισσόμενες ανάγκες τους. Για να το επιτύχουμε αυτό, δημιουργούμε ολιστικές προσεγγίσεις που συνδυάζουν την καινοτόμα τεχνολογία μας με τους άρτια καταρτισμένους συνεργάτες μας. Μέσω της INTRALOT Academy εξοπλίζουμε τους πελάτες μας με τις απαιτούμενες δεξιότητες για την περαιτέρω αξιοποίηση της ισχύος μετασχηματισμού της τεχνολογίας μας», δήλωσε ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT. «Καθώς η δια βίου μάθηση είναι πλέον απαραίτητη στις επιχειρήσεις, η ίδρυση μιας Ακαδημίας επικυρώνει τη δέσμευση της INTRALOT για την αφοσίωση στους πελάτες της.

Μέσω των επαγγελματικών υπηρεσιών κατάρτισης, στοχεύουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και βέλτιστες πρακτικές μάθησης», είπε ο κ. Ιωάννης Μανιαδάκης, Chief Services Officer του Ομίλου INTRALOT. Οι συμμετέχοντες του προγράμματος INTRALOT Academy θα έχουν στη διάθεσή τους ένα σύνολο εργαλείων, πρόσβαση σε διαδραστικά demo περιβάλλοντα, παρακολούθηση μαθημάτων με τη μορφή παιχνιδιών και θα τους δοθούν όλα τα απαραίτητα υλικά υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών της Ακαδημίας.

Επιπλέον, ανάλογα με το αντικείμενο εργασίας τους, θα έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν το δικό τους εκπαιδευτικό πλάνο ανάπτυξης. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, κάθε συμμετέχοντας θα λάβει πιστοποιητικό γνώσεων για το προσφερόμενο πρόγραμμα της INTRALOT. Προσφέροντας ήδη περισσότερα από 30 διαφορετικά μαθήματα, η INTRALOT συνεχίζει να εμπλουτίζει τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών με την υψηλή και συνεχώς εξελισσόμενη γνώση της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v