Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή επέλεξε το ALUMIL Smart Gate

Η διοίκηση της αντιλαμβανόμενη τη σοβαρότητα των περιστάσεων, προχώρησε σε αγορά επτά συσκευών ALUMIL Smart Gate.

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή επέλεξε το ALUMIL Smart Gate

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή μετράει πάνω από έναν αιώνα πρωτοπορίας στον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας μας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε με τα καθημερινά κρούσματα από τον COVID-19, είναι μείζονος σημασίας να προστατευτούν τόσο τα παιδιά και οι έφηβοι στα σχολεία, όσο και οι καθηγητές όλων των βαθμίδων. Η διοίκηση της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, αντιλαμβανόμενη τη σοβαρότητα των περιστάσεων, προχώρησε σε αγορά επτά συσκευών ALUMIL Smart Gate, ώστε να θερμομετρούνται με ακρίβεια και σε περιβάλλον ανεμπόδιστης διέλευσης, μαθητές, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό που εισέρχεται στις εγκαταστάσεις της.

Συγκεκριμένα, θα είναι εγκατεστημένη από μια συσκευή ανέπαφης θερμομέτρησης στις εισόδους των κτιρίων του παιδικού σταθμού, του δημοτικού, του Γυμνασίου Χασιώτη, του James Hall και του Perrotis College, ενώ επίσης από ένα ALUMIL Smart Gate θα έχουν το Aliki Perrotis Residential Hall και το Princeton Hall (γραφεία Διοίκησης).

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Dr. John Henry House, το τρίπτυχο της εκπαίδευσης του ατόμου πρέπει να περιλαμβάνει το μυαλό, τα χέρια και την ψυχή. Με τη συνεργασία μας και την αγορά από την Σχολή των επτά συσκευών ALUMIL Smart Gate, είμαστε περήφανοι που θα θωρακίσουμε αυτό το τρίπτυχο με ένα τέταρτο στοιχείο, αυτό της πρόληψης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v