Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωπαϊκή Πίστη: Με ειδική τιμή το test για covid 19 στους ασφαλισμένους της

Η Ευρωπαϊκή Πίστη συμπεριέλαβε στις καλύψεις του προγράμματος Health Diagnosis το PCR Covid-19 Test και δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους του να το πραγματοποιήσουν συμμετέχοντας στο κόστος σύμφωνα με τους όρους του ασφαλιστηρίου.

Ευρωπαϊκή Πίστη: Με ειδική τιμή το test για covid 19 στους ασφαλισμένους της

Η Ευρωπαϊκή Πίστη έχοντας ως προτεραιότητα τόσο την ασφάλεια, όσο και την αδιάλειπτη προσφορά υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους της, καλύπτει την εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον Covid-19 Test σε ειδική τιμή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Πίστη συμπεριέλαβε στις καλύψεις του προγράμματος Health Diagnosis το PCR Covid-19 Test και δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους του να το πραγματοποιήσουν συμμετέχοντας στο κόστος σύμφωνα με τους όρους του ασφαλιστηρίου.

Επιπλέον, η Εταιρία εξασφαλίζει για όλους τους ασφαλισμένους της σε Ατομικό ή Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο Ζωής & Υγείας, τη δυνατότητα πραγματοποίησης, στην προνομιακή τιμή των € 70, PCR Covid-19 Test στον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της εξάπλωσης της πανδημίας, συνεχίζει να πραγματοποιεί ενέργειες με στόχο την κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων της και θα είναι αρωγός σε δράσεις που θα συμβάλλουν στην βοήθεια της ελληνικής κοινωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v