Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράνια Αικατερινάρη: Η ΕΥΑΘ προχωρά με γοργά και σταθερά βήματα

Αποτελεί ένα υπόδειγμα εταιρείας του ευρύτερου δημόσιου τομέα που εκσυχρονίζεται και κτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης σημείωσε η επικεφαλής του Υπερταμείου.

Ράνια Αικατερινάρη: Η ΕΥΑΘ προχωρά με γοργά και σταθερά βήματα

Με αφορμή την παρουσία της σε εκδήλωση της ΕΥΑΘ στη θεσσαλονίκη, η κα Ράνια Αικατερινάρη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΕΣΥΠ, μιλώντας σε δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στη γενικότερη θετική συμβολή των εταιρειών του χαρτοφυλακίου της ΕΕΣΥΠ στην ανάπτυξη, καινοτομία και εξωστρέφεια, τόσο με οικονομικούς όσο και κοινωνικούς όρους ανταποδοτικότητας.

Ειδικότερα για την ΕΥΑΘ, η κα Αικατερινάρη ανέφερε ότι η εταιρεία προχωρά με γοργά και σταθερά βήματα και μετεξελίσσεται σε μια σύγχρονη εταιρεία ύδρευσης και αποχέτευσης. Αποτελεί ένα υπόδειγμα εταιρείας του ευρύτερου δημόσιου τομέα που εκσυχρονίζεται και κτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, τους εργαζόμενους, τους μετόχους, την αυτοδιοίκηση, και πρωτίστως την τοπική κοινωνία.

Η κα Αικατερινάρη αναφέρθηκε επίσης στις επενδύσεις που έχει δρομολογήσει η ΕΥΑΘ και το σημαντικό αποτύπωμα που θα έχουν στο περιβάλλον και ποιότητα ζωής της πόλης. Πολλές από αυτές τις επενδύσεις είναι σε άμεση συνάρτηση με το σχέδιο ανάπτυξης Πισσαριδη ενώ κάποια ώριμα έργα έχουν προταθεί και να ένταξη στο ταμείο ανάκαμψης.

Αναφέρθηκε επίσης στην ανάπλαση του Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης με τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών, χώρων πρασίνου, αναψυχής και πολιτισμού θα δημιουργήσει έναν διεθνούς εμβέλειας πόλο ανάπτυξης.

Τέλος, η κα Αικαερινάρη αναφέρθηκε στην πρόσφατη πρωτοβουλία της Κεντρικής Αγοράς της Θεσσαλονίκης (ΚΑΘ), το Social plate, μέσω της οποίας, και με τη συνδρομή πολιτών, τα μη εμπορεύσιμα αλλά βρώσιμα προϊόντα διαχωρίζονται, συσκευάζονται και προσφέρονται σε φορείς της πόλης. «Είμαστε υπερήφανοι που όλες οι θυγατρικές μας που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη αναπτύσσουν σημαντικές επενδυτικές, αναπτυξιακές αλλά και κοινωνικές πρωτοβουλίες που θα αλλάζουν πολλά δεδομένα της πόλης» δήλωσε η κα Αικατερινάρη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v