Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρυσό και Χάλκινο Βραβείο για τη Μύλοι Δάκου στα Packaging Innovation Awards

Η διπλή διάκριση της Μύλοι Δάκου στα Packaging Innovation Awards 2020 έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς συμπίπτει με τα 145 χρόνια ιστορίας που συμπληρώνει η ΑλευροΒιομηχανία.

Χρυσό και Χάλκινο Βραβείο για τη Μύλοι Δάκου στα Packaging Innovation Awards

Δυο βραβεία απέσπασε η ΑλευροΒιομηχανία Μύλοι Δάκου στην υψηλού επιπέδου διοργάνωση των Packaging Innovation Awards 2020, που ξεχωρίζει την καινοτομία στον σχεδιασμό, τα υλικά, την τεχνολογία και τις διαδικασίες σε ολόκληρη την αλυσίδα συσκευασίας των προϊόντων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, Χρυσό Βραβείο απέσπασε η επετειακή συσκευασία «145 χρόνια - Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ» στην ενότητα Successful Branding ενώ ξεχώρισε και στην ενότητα Limited & Special Edition Products κατακτώντας το Χάλκινο Βραβείο.

Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής των Packaging Innovation Awards επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια με γνώμονα το επαγγελματικό και επιστημονικό τους υπόβαθρο, την εμπειρία και την εξειδίκευσή τους.

Η διπλή διάκριση της Μύλοι Δάκου στα Packaging Innovation Awards 2020 έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς συμπίπτει με τα 145 χρόνια ιστορίας που συμπληρώνει η ΑλευροΒιομηχανία, η οποία παράγει εκλεκτής ποιότητας άλευρα για το σπίτι και τον επαγγελματία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v