Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τηλεφωνία για τους χρήστες του Microsoft Teams από την Micobase

Η Λύση Enterprise Voice For Microsoft Teams δίνει τη δυνατότητας χρήσης του Microsoft Teams ως αυτόνομου Τηλεφωνικού Κέντρου ή σε διασύνδεση με το υφιστάμενο Τηλεφωνικό Κέντρο των επιχειρήσεων.

Τηλεφωνία για τους χρήστες του Microsoft Teams από την Micobase

Η Microbase, πάροχος Ολοκληρωμένων Λύσεων Επικοινωνίας, ανέπτυξε πρώτη στην Ελλάδα τη δυνατότητα χρήσης Τηλεφωνίας για τους χρήστες του Microsoft Teams, μέσα από την Cloud, πι-στοποιημένη από την Microsoft, υποδομή της.

Η Λύση Enterprise Voice For Microsoft Teams δίνει τη δυνατότητας χρήσης του Microsoft Teams ως αυτόνομου Τηλεφωνικού Κέντρου ή σε διασύνδεση με το υφιστάμενο Τηλεφωνικό Κέντρο των επιχειρήσεων.

Η Λύση Enterprise Voice For Microsoft Teams της Microbase μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε σχεδίαση τηλεπικοινωνιακής υποδομής έχει επιλέξει κάθε επιχείρηση:

1. Διασύνδεση On-premise PBX με το MS Teams μέσα από την υποδομή Microbase Cloud, για πελάτες που θέλουν να συνδυάσουν το υφιστάμενο τηλεφωνικό τους κέντρο με το Microsoft Teams.

2. Διασύνδεση Microbase Cloud PBX με το MS Teams, για πελάτες που χρειάζονται μια λύση Hybrid PBX/ MS Teams εξολοκλήρου στο Cloud.

3. Χρήση του Pure Microsoft Teams ως αυτόνομου τηλεφωνικού κέντρου στο Cloud σε συνδυ-ασμό με την υπηρεσία Cloud Τηλεφωνίας της Microbase, που παρέχει τηλεφωνία και αριθ-μοδότηση.

Μερικά από τα οφέλη χρήσης της Λύσης Enterprise Voice For Microsoft Teams της Microbase είναι:

• Απομακρυσμένη Εργασία: Εργασία από οπουδήποτε με ασφάλεια και απλότητα.
• Ασφάλεια: Κρυπτογραφημένη επικοινωνία και Ισχυρή Πιστοποίηση από τη Microsoft.
• Υψηλή Διαθεσιμότητα: Η υπηρεσία μπορεί να λειτουργεί ακόμα και αν οι υποδομές σας είναι ε-κτός λειτουργίας με της επιλογές Hybrid και Pure Teams.
• Αξιοπιστία: Τα πάντα στο Cloud με την εγγύηση της Microsoft.
• Ενοποιημένη Επικοινωνία: Δυνατότητα φωνητικών κλήσεων με εσωτερικά τηλεφωνικού κέ-ντρου ή με γραμμές τηλεφωνίας πάνω στην ίδια πλατφόρμα.
• Ποιότητα Φωνής: Φωνή HD για το Teams και για κλήσεις τηλεφωνίας (όπου αυτό υποστηρί-ζεται).
• Ελευθερία / Φορητότητα: Χρήση κινητής συσκευής, Laptop, Tablet ή PC για κλήσεις από παντού.
• Πολλές Επιλογές: On-premise, Hybrid, Pure Microsoft Teams.
• Κόστος: Χρεώσεις στην εταιρία με χρέωση κλήσης από σταθερό τηλέφωνο και όχι από κινη-τό. Χωρίς χρεώσεις περιαγωγής.
• Εύκολη Παραμετροποίηση / Συντήρηση: Με χρήση της εφαρμογής MS Teams σε Mobile, Tablet και PC.
• Απεριόριστες Δυνατότητες: Με την χρήση υπηρεσιών Exelysis Cloud Contact Center της Microbase, που προσφέρει Contact Center functionality στο MS Teams όπως Agent Management, Call Recording, Voice Portals κ.α

Ο κ. Αντώνης Ψαράς, Managing Director της Microbase δήλωσε: «Η τεχνογνωσία της Microbase, της επιτρέπει να καλύπτει την ανάγκη των επιχειρήσεων για βελτιστοποίηση διαδικασιών, για τα-χύτερη επικοινωνία & αμεσότητα διατηρώντας την ανθρώπινη επικοινωνία μέσω Φωνής. Είναι επιβράβευση για εμάς που πελάτες μας εμπιστεύτηκαν τη Λύση Enterprise Voice For Microsoft Teams, αναβαθμίζοντας το User και Customer Experience προσαρμοζόμενοι ταυτόχρονα στις α-παιτήσεις της εποχής.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v