Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεγάλη Βρεταννία-King George: Αποχωρεί ο CEO Τιμ Ανανιάδης

Ο κ. Ανανιάδης θα παραδώσει τη σκυτάλη στον Hom Parviz, ο οποίος διαθέτει, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, μεγάλη εμπειρία στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας.

Μεγάλη Βρεταννία-King George: Αποχωρεί ο CEO Τιμ Ανανιάδης

Οργανωτικές αλλαγές στα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George ανακοίνωσε η εταιρεία Λάμψα.

Συγκεκριμένα ο γενικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος των ιστορικών ξενοδοχείων Tιμ Ανανιάδης αποφάσισε να αποσυρθεί συνταξιοδοτούμενος. Ο κ. Ανανιάδης θα παραδώσει τη σκυτάλη στον Hom Parviz, ο οποίος διαθέτει, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, μεγάλη εμπειρία στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας.

Ξεκίνησε το 1996 ως διευθυντής τροφίμων και ποτών, "Director of F&B" στο Hyatt Regency Baku στο Αζερμπαϊτζάν και συνέχισε τα επόμενα χρόνια στον ίδιο ρόλο στο Hyatt Regency La Manga Resort στην Ισπανία και στο Grand Hyatt Muscat στο Σουλτανάτο του Ομάν. Το 2001 διετέλεσε υποδιευθυντής στο Hyatt Regency Adelaide στην Αυστραλία και το 2006 επέστρεψε στο Hyatt Regency Baku, αυτή τη φορά σε ρόλο Γενικού Διευθυντή. Το 2009 αναλαμβάνει γενικός διευθυντής στο Hyatt Regency Bishkek στο Κιργιστάν και από το 2012 έως πρόσφατα υπήρξε γενικός διευθυντής στο Hyatt Regency Belgrade στη Σερβία.

Ο κ. Ανανιάδης θα συνεχίσει την πορεία του ως επικεφαλής σύμβουλος, "Senior Consultant", της οικογένειας Λασκαρίδη στον τομέα της φιλοξενίας και θα παραμείνει ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Λάμψα.

Πηγή: ΑΠΕ

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v