Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FF Group: Έκπτωση έως 20% για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας

H έκπτωση αφορά τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη και εφαρμόζεται με την επίδειξη της υπηρεσιακής τους ταυτότητας.

FF Group: Έκπτωση έως 20% για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας

Σε μία ακόμη σημαντική εμπορική συμφωνία, προχωρά ο Όμιλος FF Group, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στο εξής, τα στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας θα επωφελούνται έκπτωσης 20% σε κάθε αγορά τους από 39 καταστήματα του Ομίλου FF Group στην Ελλάδα, καθώς και 10% στα εκπτωτικά πολυκαταστήματα Factory Outlet Αεροδρομίου και Πειραιώς.

Το έμπρακτο αυτό “ευχαριστώ” απευθύνεται προς όλους τους άνδρες και τις γυναίκες του Ελληνικού Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας, του Πολεμικού Ναυτικού, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, της Πολιτικής Προστασίας και του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής.

H έκπτωση αφορά τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη και εφαρμόζεται με την επίδειξη της υπηρεσιακής τους ταυτότητας. Επιπρόσθετα και το πολιτικό προσωπικό που υπηρετεί στα παραπάνω Σώματα (Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας) και σε όλο το εύρος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επωφελείται της προνομιακής αυτής έκπτωσης με την επίδειξη υπηρεσιακής ταυτότητας ή υπηρεσιακού βεβαιωμένου εγγράφου.

Η έκπτωση καλύπτει όλα τα είδη (ανδρική και γυναικεία ένδυση και υπόδηση, αθλητικά είδη, αξεσουάρ, κοσμήματα, ρολόγια κ.τ.λ.) που μπορούν να προμηθευτούν από τα καταστήματα ΝΙΚΕ, ΝΙΚΕ Outlet, FACTORY OUTLET, COLLECTIVE, COLLECTIVE SPORTS, COLLECTIVΕ UNDERWEAR, FASHION BAZAAR, FOLLI FOLLIE, LINKS OF LONDON που ανήκουν στον Όμιλο FF Group (αναλυτική λίστα εδώ).

Σε περίπτωση εκπτωτικής περιόδου ή άλλων προωθητικών ενεργειών, οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές και ισχύει η μεγαλύτερη έκπτωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v