Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο εργαλείο για επιχειρήσεις από το YouTube

Με περισσότερο περιεχόμενο, περισσότερες δυνατότητες και μεγαλύτερη σιγουριά, το YouTube Select παρέχει έναν ευκολότερο τρόπο για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο κοινό σας, σε κλίμακα, τονίζει η Google.

Νέο εργαλείο για επιχειρήσεις από το YouTube

Η επαφή με το κοινό σας, αποτελεί βασική προτεραιότητά μας, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Google. Σήμερα, που ο ψηφιακός κόσμος κυριαρχεί στο πώς επικοινωνούμε, κρατάμε επαφή και αλληλοεπιδρούμε μεταξύ μας, αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Η Google ανακοίνωσε το YouTube Select, μια νέα λύση παγκόσμιας εμβέλειας ως προς το περιεχόμενο, που μόλις έφτασε στην Ελλάδα. Το YouTube Select είναι ένας αναπροσδιορισμός και συνδυασμός διαφόρων λειτουργιών, όπως το Google Preferred και τα Prime Packs, που παρέχει περισσότερη ευελιξία στην πρόσβαση σε ένα κοινό το οποίο δεν θα μπορούσατε να προσεγγίσετε  λόγω του περιεχομένου που προτιμά και της τοποθεσίας που έχει προεπιλέξει, πάντα με απόλυτα ασφαλή τρόπο για την επιχείρησή σας. 

Περισσότερο περιεχόμενο με καλύτερη συνάφεια

Οι χρήστες του YouTube λένε ότι η πλατφόρμα προσφέρει την μεγαλύτερη ποικιλία βίντεο. Για να σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο περιεχόμενο για το brand σας, το YouTube Select παρέχει μια πληθώρα επιλογών premium content, τα lineups. Καθένα από αυτά είναι προσαρμοσμένο σε διεθνείς και τοπικούς σχετικούς τομείς, όπως ομορφιά και μόδα, ψυχαγωγία, τεχνολογία, αθλητισμός, και όλες τις ενδιάμεσες κατηγορίες.   

Πέρα από τα Lineups, το YouTube Select μπορεί να βοηθήσει διαφημιστές να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέο κοινό από κορυφαίες εφαρμογές του YouTube και από κατηγορίες όπως YouTube Kids, Sports, Music και Originals με χορηγούς και προγράμματα. Σε όλες τις αγορές οι διαφημιστές θα πρέπει να συνεργαστούν με τις τοπικές ομάδες για να προσαρμόσουν το κατάλληλο YouTube Select πλάνο, ανάλογα με τις ανάγκες τους. 

Μεγαλύτερη σιγουριά για τις καμπάνιες σας

Με το YouTube Select μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι αγορές διαφημίσεων που πραγματοποιείτε είναι ασφαλείς για το brand  σας. Θα έχετε πρόσβαση σε προηγμένα συστήματα καταλληλότητας και ελέγχου, καθώς και την επιλογή να τοποθετείτε διαφημίσεις σε βίντεο που έχουν κατηγοριοποιηθεί από μηχανές και επιβεβαιωθεί από ανθρώπους σε όλα τα lineups (lineup/market dependent).

Με περισσότερο περιεχόμενο, περισσότερες δυνατότητες και μεγαλύτερη σιγουριά, το YouTube Select παρέχει έναν ευκολότερο τρόπο για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο κοινό σας, σε κλίμακα. Το πιο σημαντικό είναι ότι το YouTube Select συνεισφέρει ουσιαστικά στα αποτελέσματα της  επιχείρησής σας. Το 2019, τα παγκόσμια lineups σημείωσαν, κατά μέσο όρο, αύξηση 13% στην αναγνωσιμότητα και 9% στην πρόθεση αγοράς. Μια Marketing Mix Model μέτα-ανάλυση που πραγματοποιήσαμε στις ΗΠΑ με την Nielsen, έδειξε ότι τα YouTube Select lineups είχαν RΟΙ  μεγαλύτερο κατά 73% στα Marketing Mix Models που συνέκριναν τα YouTube Select Lineups, από αυτά της τηλεόρασης και άλλων ψηφιακών μέσων για τη περίοδο 2016-2018.

Αξιοποιήστε όλες τις δυνατότητες του YouTube μέσα από το YouTube Select

Ανακαλύψτε το πρόγραμμα του YouTube Select μέσα από τον ιστότοπο της Google. Επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεων της Google για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσφορές του YouTube Select και την διάθεσή του στη περιοχή σας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v