Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Lara Barazi-Γερουλάνου πρόεδρος των Ευρωπαίων Υδατοκαλλιεργητών

Επιβεβαιώνεται έμπρακτα η σημαντική επιρροή της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας στην ευρωπαϊκή αγορά ιχθυοκαλλιέργειας.

Η Lara Barazi-Γερουλάνου πρόεδρος των Ευρωπαίων Υδατοκαλλιεργητών

H Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την εκλογή της Lara Barazi-Γερουλάνου στη θέση της Προέδρου της Ομοσπονδίας Ευρωπαίων Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (FEAP) για τα επόμενα 3 χρόνια. 

Η κ. Barazi-Γερουλάνου, Διευθύνουσα Σύμβουλος και Πρόεδρος Δ.Σ. της εταιρείας «Ιχθυοτροφεία Κεφαλλονιά Α.Ε.», προτάθηκε για τη θέση αυτή από την ΕΛΟΠΥ και η εκλογή της επιβεβαιώνει, πέρα από την προσωπική της εμβέλεια και αναγνώριση, την εξέχουσα θέση της Ελληνικής Ιχθυοκαλλιέργειας στο πανευρωπαϊκό σκηνικό.

Ο Απόστολος Τουραλιάς, Πρόεδρος της ΕΛΟΠΥ και το Διοικητικό Συμβούλιο, τη συγχαίρουν θερμά για την εκλογή της με τη βεβαιότητα ότι, λόγω της βαθιάς γνώσης της για το αντικείμενο και το φιλόδοξο όραμά της για το μέλλον της ιχθυοκαλλιέργειας, θα έχει μια ιδιαίτερα πετυχημένη θητεία.

Με στόχο την ανάπτυξη της Ελληνικής Ιχθυοκαλλιέργειας και των Μελών της, η ιδιωτική μη κερδοσκοπική Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) ιδρύθηκε το 2016, όταν τα πρώτα 21 Μέλη αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να υποστηρίξουν με δικούς τους πόρους τη δημιουργία εθνικής ταυτότητας για τα προϊόντα της παραγωγής τους και την προώθηση τους σε επιλεγμένες αγορές.

Σήμερα, η ΕΛ.Ο.Π.Υ. αποτελείται από 23 Μέλη η παραγωγή των οποίων αντιπροσωπεύει περίπου το 80% της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας. Παράλληλα ενός σύνθετου πλέγματος δράσεων προώθησης, η ΕΛ.Ο.Π.Υ. παρέχει πολύπλευρη υποστήριξη και οφέλη στα Μέλη της όσον αφορά στη συνεργασία, υποστήριξη, ενημέρωση, δικτύωση, ανάπτυξη, εκπαίδευση, συλλογικότητα, πρόοδο, επίλυση προβλημάτων, επικοινωνία με τους κρατικούς φορείς και πολλά άλλα.

H αποστολή της Οργάνωσης είναι η ανάπτυξη της Ελληνικής Ιχθυοκαλλιέργειας και η προώθηση του φρέσκου ελληνικού ψαριού που χαρακτηρίζεται από τη συλλογική ταυτότητα Fish from Greece, μέσω της δημιουργίας εθνικής ταυτότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v