Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cenergy: Σε διαπραγματεύσεις με τον όμιλο Nexans

Στόχος των συζητήσεων, η σύμπραξη των δραστηριοτήτων παραγωγής καλωδίων, τονίζουν σε ανακοινώσεις τους οι Viohalco και Cenergy. Σε πρώιμο στάδιο οι σχετικές διαπραγματεύσεις. Αρση αναστολής διαπραγμάτευσης για τις μετοχές.

Cenergy: Σε διαπραγματεύσεις με τον όμιλο Nexans

Σε απάντηση επιστολής της Ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σε συνέχεια άρθρων που δημοσιεύτηκαν στον ηλεκτρονικό Τύπο, η Viohalco και η θυγατρική της Cenergy Holdings SA δήλωσαν τα ακόλουθα:

Η Εταιρεία, με γνώμονα το εταιρικό συμφέρον, κατά πάγια τακτική, διερευνά και αξιολογεί δυνατότητες συνεργασίας για την αξιοποίηση των περιουσιακών της στοιχείων. Στο πλαίσιο των ανωτέρω, η Εταιρεία είναι σε διαπραγματεύσεις με τον όμιλο Nexans, με σκοπό τη σύμπραξη των δραστηριοτήτων παραγωγής καλωδίων, ωστόσο οι εν λόγω διαπραγματεύσεις είναι σε πρώιμο στάδιο.

Η Εταιρεία, σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή νομοθεσία, θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε σημαντική εξέλιξη στην ανωτέρω διαδικασία.

Αρση αναστολής διαπραγμάτευσης Viοhalco και Cenergy

Μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σε συνέχεια των σημερινών ανακοινώσεων των εταιριών "VIOHALCO SA/NV." και "CENERGY HOLDINGS SA." αίρεται η προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών και των παραγώγων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων δανεισμού, με υποκείμενο τίτλο τις μετοχές των εν λόγω εταιριών.

Η έναρξη της διαπραγμάτευσης των μετοχών και των παραγώγων προϊόντων των εταιριών "VIOHLACO SA/NV" και "CENERGY HOLDINGS SA." θα πραγματοποιηθεί σήμερα 12.11.2020 και ώρα 15.45 στη φάση διαπραγμάτευσης που θα βρίσκεται εκείνη την ώρα η αντίστοιχη αγορά του ΧΑ.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v