Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάει... επαρχία το Bread Factory

Νέα μετοχική σύνθεση και διοίκηση υπό τον Αθ. Κολοκυθά στην αλυσίδα. Νέες επενδύσεις 3 εκατ. ευρώ και νέα καταστήματα σε Λάρισα και Καλαμάτα.

Πάει... επαρχία το Bread Factory

Σε τροχιά ανάπτυξης εισέρχεται το Bread Factory, με νέα μετοχική σύνθεση, διοίκηση αλλά και τη δρομολόγηση επενδύσεων ύψους 3 εκατ. ευρώ στο επόμενο δωδεκάμηνο.

Οπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, το επιτυχημένο concept πολυχώρου τροφίμων που μετρά ήδη 7 καταστήματα στην Αττική προχωρά σε αναμόρφωση του μοντέλου λειτουργία τους με την προσθήκη νέων κωδικών, δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και δημιουργία 2 νέων καταστημάτων στην επαρχία.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης και επέκτασης της εταιρείας, εξαγοράστηκε από την Thunesia Enterprises Limited, το 70% της μητρικής εταιρείας των Bread Factory, η οποία διατηρεί και τα δικαιώματα δικαιόχρησης για όλα τα καταστήματα.

Η νέα διοίκηση, υπό τον Αθανάσιο Κολοκυθά, ο οποίος εκπροσωπεί τα νέα μετοχικά συμφέροντα, προωθεί άμεσα τη δημιουργία δύο ακόμη καταστημάτων σε Λάρισα και Καλαμάτα με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης και λειτουργίας στο επόμενο δωδεκάμηνο, ενώ διερευνά και νέα σημεία για την ανάπτυξη του δικτύου της.

Πιο συγκεκριμένα, το πλάνο της νέα διοίκησης εστιάζει σε τρεις βασικούς άξονες:

Α) στην επέκταση του δικτύου καταστημάτων της σε κομβικά σημεία τόσο στην Αττική όσο και στην επαρχία, αμέσως μετά το άνοιγμα σε Λάρισα και Καλαμάτα.

Β) στη δημιουργία e-shop, σε μια omnichannel προσέγγιση με απώτερο στόχο να προσφέρει στον πελάτη μια αξέχαστη ευχάριστα αγοραστική εμπειρία

Γ) στην επέκταση του Concept με την προσθήκη νέων κωδικών, μέσω της αξιοποίησης του ηλεκτρονικού καταστήματος και των δεδομένων που αυτό προσφέρει για τις αγοραστικές συνήθειες των πελατών.

«Η επόμενη μέρα για την ανάπτυξη των Bread Factory είναι πραγματικότητα, όπως δηλώνει ο Α. Κολοκυθάς, και υλοποιείται με τη δημιουργία νέων ισχυρών σημείων πώλησης, την εξέλιξη του μοντέλου των καταστημάτων μας, την προσθήκη νέων προϊόντων αλλά και την προσέγγιση νέων πελατών από το διαδικτυακό κανάλι πώλησής μας».

Σχετικά με τα Bread Factory

Τα Bread Factory αποτελούν πολυχώρους τροφίμων στους οποίους εργάζονται πάνω από 1.500 άτομα, η μέση επισκεψιμότητα κυμαίνεται σε περισσότερους από 2.000 πελάτες ημερησίως (ανά κατάστημα) και η γκάμα των προϊόντων τους περιλαμβάνει περίπου 1.000 κωδικούς, είδη αρτοποιείου, ζαχαροπλαστικής, έτοιμα γεύματα, καφέ αλλά και ξεχωριστό τμήμα με τυποποιημένα τρόφιμα και ποτά από επιλεγμένους παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v