Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΛΤΑ: Διέθεσε 1.500.000 μερίδες τροφίμων σε ευάλωτες οικογένειες

Συνεχίζεται το πρόγραμμα προσφοράς σε ευάλωτες πολύτεκνες οικογένειες, ακόμη και με κατ΄ οίκον παραδόσεις προϊόντων.

ΔΕΛΤΑ: Διέθεσε 1.500.000 μερίδες τροφίμων σε ευάλωτες οικογένειες

Σε μια χρονιά που άλλαξε τόσα στη ζωή μας, η ΔΕΛΤΑ στάθηκε και συνεχίζει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στην ελληνική οικογένεια. Θέτοντας τα παιδιά ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα, προσφέρει τρόφιμα για την ανακούφιση ευάλωτων ομάδων συνανθρώπων μας.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», η εταιρεία γαλακτοκομικών ΔΕΛΤΑ συνεχίζει το πρόγραμμα στήριξης ευάλωτων πολύτεκνων οικογενειών, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των παιδιών σε γάλα και γιαούρτι.

Μάλιστα, λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς του lockdown και τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η προσφορά αυτή γίνεται από την Ένωση με κατ΄ οίκον παραδόσεις σε αρκετές οικογένειες που δεν μπορούν να μετακινηθούν. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία φροντίδας, που εξασφαλίζει στις πολύτεκνες οικογένειες τα απαραίτητα διατροφικά αγαθά για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών τους.

Περισσότερες από 1.500.000 μερίδες τροφίμων (γάλα, γιαούρτια, τυριά και χυμοί) διανεμήθηκαν δωρεάν από τη ΔΕΛΤΑ μέσα από πλήθος δράσεων, καθόλη τη διάρκεια της δύσκολης χρονιάς που διανύουμε. Οι πρωτοβουλίες αυτές υλοποιούνται μέσω αξιόπιστων φορέων, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, τα Παιδικά Χωριά SOS, το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, η Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, το Άσυλο Ανιάτων, τα Γηροκομεία Αθηνών και Πειραιώς, η ΧΑΝΘ, η Τράπεζα Τροφίμων, το Μπορούμε, πολλά Ειδικά Σχολεία σε όλη τη χώρα, ο ΚΥΑΔΑ του Δήμου Αθηναίων, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, αλλά και πολλές ακόμη Κοινωνικές Δομές Δήμων σε όλη την Ελλάδα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v